Torsdag 20/8

Det är ingen vanlig dag för det är Olivias födelsedag, hurra, hurra, hurra!
Grattis på 17 årsdagen älskling, hoppas du får en underbar dag :)


Muuusic :)

 


 





Nedräkning på hög nivå!

Nu är det bara 5 dagar kvar tills vi drar till Turkiet, ska bli så otroligt skönt och fara till värmen. Man känner verkligen att hösten är påväg nu, när jag cyklar till jobbet på morgonen är det rätt kyligt så det är bara att börja klä på sig igen, känns sjukt jobbigt men man vill ju helst inte frysa och bli sjuk så det är bara att gilla läget. Aja, kom hem för ett tag sen från basket träningen, vi hade träning i två timmar så är rätt slut i kroppen nu och innan det var det jobb som vanligt så det blir tidig kväll för mig känner jag.

Ska gå och se lite tv nu, pöss! :)

Söndag 16/8

Då var denna helg slut och tiden rinner ju bara iväg som vanligt. Min helg har varit riktigt lugn iallafall! Imorgon börjar en ny vecka, så då har jag bara en jobbvecka kvar sen semester en vecka och då drar jag och Hanna till Alanya, det kommer bli gäääälet ;) Måste börja med middagen nu och sen ska jag cykla till pappa där det blir myskväll med sis och Jessica.

Hare så brao, pösss :)

Hellu! :)

Gårdagen var väldigt trevlig, spenderade kvällen i Boden med grabbarna + sis och Frida, vi kollade film och chillade. Idag har jag storstädat hela lägenheten och tvättat så nu är det bortgjort, känns riktigt skönt. Blir en väldigt lugn kväll ikväll, jag orkar inte göra någonting så tänkte gå och köpa lite naturgodis och bara mysa på i soffan men först blir det en dusch! :)

Jag saknar dig sötnos ..

Torsdag 13/8

Godkväll!
Det är redan torsdag och det innebär att det är helg imorgon. Ska bli galet skönt :) har lite planer inför morgondagen, först ska jag och jobba sen hem och tvätta och sen blir det Boden med min kära syster och Frida, ska umgås med grabbarna så det blir nog riktigt trevligt :) min helg kommer bli riktigt lugn iallafall, ska träna, städa och bara chilla.

10 dagar kvar till Turkiet, underbart!


David 1 år idag :)


Grattis mosters lillhjärta! <33

Ny vecka med nya utmaningar ..

Kom precis hem från Boden, har varit hos familjen Mattsson med mamma och är galet trött nu, hade helst velat gå och lägga mig nu men måste gå på affären och handla för har typ tomt i kylskåpet. Har haft en riktigt trevlig dag iallafall, även på jobbet :) Har inte orkat uppdatera på ett tag men har verkligen inte haft någon lust men tänkte bara berätta lite kort om min helg. Fredagen jobbade jag som vanligt sen for jag till Hanna i Boden, vi stekte lite på deras altan sen på kvällen for vi och badade på alder med Jacob och Blomman, det var några till som hängde med men dom bangade och efter kvällsdoppet for vi till Hanna och spelade alias, det var riktigt trevligt. Sen på lördagen låg jag och Hanna och stekte i hennes barnpool sen for jag hem och chillade hela kvällen med lite snarra och film, skippade farmen för jag hade verkligen ingen lust att festa och igår låg jag på arons och stekte sen på kvällen hade jag fysträning. Har varit riktigt skönt med en lugn helg + toppen väder, då kan man verkligen inte klaga och idag har jag och Hanna bokat resa till Turkiet så vi drar dit den 23:e Augusti, bara 13 dagar kvar, ska bli galet nice.

Måste springa till affären nu men hoppas ni har haft en toppen helg, pöss! :]

-


Så sjukt bra!





RSS 2.0