Lördag 10/4

Godkväll!

Gårdagen var trevlig, det blev dock förlust för Plannja med några pinnar men vi får hålla tummarna att dom vinner på Tisdag då dom har hemma match :) Det blev övernattning hos pappsen i natt, skönt att slippa ta sig hem efter krogen. Och idag har jag inte gjort så mycket, sov rätt länge, slingade syrrans hår och sen tog jag bussen hem till mig, har städat läggan, klippt klorna på katterna och borstat dom, det är helt galet hur mycket päls dom små liven släpper, jag skulle kunna fylla en hel jävla påse med hår, det tar aldrig slut, haha. Är galet hungrig just nu så jag måste gå och laga lite käk, sen blir det en promenix till stan, ska se El Clásico hos pappsen, det suger dock att Zlatan är skadad och inte ska vara med, men men..

Aja, hoppas ni får en toppen kväll! Puss :)


Heeelg !

Gud förbannat vad skönt med helg! Kom hem från jobbet för ett litet tag sen och är väldigt trött så jag funderar på en powernap innan jag ska packa ihop mina grejer och bege mig till stan. Jag och sis ska värma gårdagens rester hos papi, det blir tacos, så sjukt gott och sen blir det häng hos Jens med Tina och några grabbar, vi ska se Uppsala-Plannja och sen avslutas kvällen på cleo.

Hoppas ni får en toppen kväll! Puss :}


Jag & Tina, Luleå Kalaset 2008 ..


Onsdag 7/4

Hellu!

Äntligen är våren här, vilken underbar känsla, bar mark och plus grader ute, det gillas :) Allt känns så mycket lättare nu, eller inte just idag, för jag har hamnat i en grymt jobbig svacka, har så sjukt mycket tankar i huvudet som maler på dag och natt, men jag hoppas att det blir bra snart. Min största önskan just nu är att fara härifrån, typ en vecka utomlands eller till mina syskon och syskonbarn, det skulle göra så otroligt mycket för jag behöver verkligen ett miljöombyte, jag bryter seriöst ihop snart .. Aja, jag blir borta nästan hela sommaren så jag har en del att se framemot, men det bästa är att jag ska få spendera den med mina älskade syskon som betyder mest för mig, kan inte annat än längta ♥

Och nu är påskledigheten över och min påsk har vart riktigt lugn och skön, har spenderat den uppe i tornedalen med massa släkt, pimpeltävling, god mat och snarra så jag ska verkligen inte klaga.

Här kommer lite bilder:
 




RSS 2.0