Ny vecka med nya utmaningar ..

Kom precis hem efter en helspäckad dag. Har hunnit med en hel del, dagen började med jobb, sen gick jag ner till gymmet och sprang på löpbandet, efter det tog jag bussen hem till min kära mor, käkade middag med henne sen gick jag till elgiganten och köpte en ny plattång, alla mina jävla plattänger går sönder på en gång typ, det är väl inte meningen att jag ska ha en sådan. Aja, när jag varit på elgiganten så tog jag bussen in till stan, gjorde lite ärenden och sedan gick jag till willys och handlade mat och nu har jag äntligen kommit hem. Hade tänkt promenixa med syster ikväll men det får bli imorgon istället, är så sjukt trött så det får bli en tidig kväll för mig :)

Snart är det påsk, det ska bli så skönt! Jag jobbar imorgon och onsdag sen har jag "lov" några dagar och då beger jag mig till Anttis med mamma och Erica, ska bli supermysigt att spendera påsken där. Vi kommer dock ha ett fullspäckat schema, man måste ju hinna fara och hälsa på släkt och vänner i Pajala och sedan blir det ju självklart den hederliga pimpeltävlingen + afterpimpling, skid och skoteråkning och massa mys med moffa :) 

Här kommer lite bilder från förra påsken: 

  
 
 
  
 
  


Söndag 28/3

Då var det slut på denna helg! Har haft en riktigt mysig helg med mina underbara vänner :) I fredags jobbade jag sen umgicks jag med Joakim och igår jobbade jag hela dagen lång, var galet slut på kvällen men fick fin besök och även sovsällskap av Fenny och sis. Vi spelade skipbo, såg film, käka chirre + godis och snackade skit, däckade typ 04.30 så har sovit bort hela dagen men det gör ingenting för söndagar suuuuger ändå ;p 

Aja, nu ska jag ut i snöovädret på en löprunda! Det känns fruktansvärt jobbigt när det snöar som det gör, men det hindrar inte mig ..



Skit jävla väääääder!


Grattis mosters prinsessa!

Idag blir Tessan en stor tjej och fyller 3 hela år :)


En lista:

Jag kommer från? Sverige.
Jag heter? Emilia!
När fyller du år? 7 Juli.
Tycker du om någon just nu? Jag tycker om många :)
Om sex månader? Då är jag i Nyköping och jobbar.
Jag samlar på? Kläder.
Gröna eller röda äppeln? Röda.
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Mina älskade systrar.
Gillar du golf? Njaa.
Vilken tid gick du upp idag? 05.15.
Har du sovit i din egna säng inatt? Yes!
Har du sovit ensam inatt? Nope, med Sussie ;)
Har du strumpor på dig nu? Förmodligen!
Hur svarar du i telefon? Beror på vem som ringer.
Vad ska du göra ikväll? Chilla!
Vad ska du göra imorgon? Jobba, sola och umgås.
Var vill du bo när du blir stor? Vet ej!
Är det okej att gråta? Självklart.
När grät du senast? Kommer inte ihåg.
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren, helt klart!
Laddar du ner musik och film från internet? Nej.
Skulle du göra om du vann en miljon? Resa och unna mig det jag vill ha.
Bär du glasögon eller linser? Inget av dom.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej.
Har du piercing? Bara i öronen.
Har du tatuering? Nej!
Vill du gifta dig?  Ja, en vacker dag :)
Vill du ha barn? Det är klart!
Solar du ofta? På sommaren ja, ibland på solarium.
Är du bra på att laga mat? Helt okej.
Gillar du att dansa? Oh yes!
Hur vig är du? Mycket vig.
Vilken är din favoritglass? Ben & jerry.
Tror du på ett liv efter döden? Nja!
Bor dina föräldrar tillsammans? Icke det.
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska.
Vilken ögonfärg har du? Blå!
Vilka hårfärger har du haft? Blond när jag var liten, har blivit mörkare med åren.
Har du någon gång gråtit dig till sömns? Det har hänt några gånger.
Är du beroende av något? Jo!
Senaste låt du hörde? Black eyed peas - Rock that body.
Brukar du bädda sängen? Alltid!
Vem kramade du senast? Susanne.
Var du glad igår? Yes :)

Våffeldagen

Tjenis!

Det är redan Torsdag och jag tyckte nyss att det var Måndag. Fattar inte vart tiden tar vägen? Imorgon är det helg iallafall, underbart. Jag jobbar dock på Lördag så det blir en kort helg för min del men snart är det påsk och då blir det att fara upp till Tornedalen och spendera påsken där med moffa, det ska bli så skönt, ser verkligen framemot det.

Ska käka middag nu, det hade suttit fint med våfflor men har inge våffeljärn så det får bli fil och flingor till middag idag, orkar inte ställa mig och kocka, är död efter denna arbetsdag, klockan ringde 05.00 så jag har en anledning att vara trött ;) Måste snabba mig nu, promenad runt sjön om ca tjugo min med sis och Jamesgubben.



Utan dig är jag ingenting <3


Ny vecka & nya utmaningar

Kom precis hem från jobbet. Måndagar är alltid så sega och tråkiga, jag önskade att man hade haft tre dagars ledighet, man hinner fan inte göra nå på helgerna när man ska ta igen sig efter en hård arbetsvecka. Aja, det är bara gilla läget! Känns som att jag har hamnat i en svacka förtillfället, allt känns så fruktansvärt jobbigt just nu, har tappat all motivationen och vill bara spola fram tiden så det blir sommar, jag är så fruktansvärt less på denna gråa vardag, det händer fan inge roligt. Det är bara jobba, träna, äta och sova, vilket liv, wiiiiho. Positivt inlägg, nooot!

Tur att jag har sommaren att se framemot, den kommer spenderas i Nyköping med alla nära och kära, jag längtar så fruktansvärt mycket. Jag och lill sis ska jobba hos brorsan på ICA så vi kommer tjäna ihop moooney :) Det är dock 3 månader tills dess men man får försöka se det positivt även fast det är svårt ibland ..

Ska börja med maten på ett litet tag sen blir det en långpromenad med sis och Benz. 


Älsklingsvovven ..


Torsdag 18/3

Tjenis!

Vilket jävla väder det har varit/är idag, usch. Jag som hade fått lite vårkänsla men har tappat den totalt, det snöar och snöar och verkar som att det aldrig kommer sluta. Aja, det är bara att gilla läget, förhoppningsvis så smälter det väl bort inom en snar framtid. Det är redan slutet på denna torsdag, har jobbat idag som vanligt, nu är jag hemma men ska strax ta en buss till stan där det blir bastukväll med pappsen och syster, så skööönt :) Helg i morgon, underbart, jag ser verkligen framemot den här helgen. Det blir väldigt lugnt för min del, i morgon spelar plannja deras sista seriematchen så det blir självklart att se den och på lördag ska jag umgås med Fenny, vi får dock se vad vi hittar på, beror helt på vädret :)

Måste packa väskan nu, pösss!


Lördag 13/3

Kass uppdatering från min sida, men det är ju inte så ovanligt :p Klockan är inte ens nio och jag är vaken (kors i taket) men det beror på att vi ska fara till IKEA alldeles strax, annars hade jag sovit som en stock. Är galet trött men snart kommer min kära far och hämtar upp mig och då ska vi hämta sis, A-C och Kent. Det blir nog en trevlig tripp till Happis :) Senare ikväll blir det Boden och utgång, vi får dock se om jag ids dricka, känner mig inte speciellt sugen förtillfället.

Btw, det är helt underbart väder ute idag. Man blir så otroligt mycket gladare och piggare när det är skinande sol och klarblå himmel :) Helst av allt hade jag velat ta en långpromenad på isen men det kommer fler dagar. Måste göra mig klar nu men hoppas ni får en toppen helg. Puss & kram!

RSS 2.0