Torsdag 30/7

Kom precis in efter en löprunda i det underbara vädret, det är helt galet varmt ute men man ska inte klaga :) Sitter och käkar lunch just nu sen ska jag hoppa in i duschen. Sanna kommer hit vid 5 tiden och då ska vi laga tacos sen bär det av in till stan :) Hoppas ni får en toppen helg för det ska jag ha!


Mätt och belåten

Det kan man lugnt säga att jag är, har precis käkat middag och ska strax byta om sen cykla till hälsans där vi har träning :)
Hoppas jag orkar träna nu, var ute och sprang igår men hade verkligen ingen ork, men det är inte så konstigt efter all pencellin som jag har tryckt i mig.

Den här veckan har jag typ inte gjort nå och jag har semester, men har ingen ork och är trött hela tiden så det är riktigt jobbigt. Jag hoppas jag känner mig piggare imorgon och under helgen så jag orkar med alla festligheter, det kommer bli galet roligt iallafall :)

Måste kila nu, pusshej!

Onsdag 29/7

Kom precis hem, har varit på bio och sett baksmällan med Fenny, den var riktigt bra så den rekomenderar jag att ni ska se :) ska gå och fixa lite kvällsfika nu sen blir det sängen, är galet trött så behöver sööömn.

Pöss!

Söndag 26/7

Då var den här helgen slut. Min helg har varit jätte mysig, for ut med mamma till Lulnäset igår där vi grillade, bastade och så badade jag i Lennarts pool, riktigt nice. Hade varit ännu roligare om min syster hade hängt med men hon for ju till Piteå istället och idag har jag typ sovit hela dagen, kom hem vid halv 7 så då gick jag ut med Benz på en långprommis, det var riktigt skönt. Har inte fått träna på hela veckan eftersom jag varit sjukskriven så då har det blivit promenader istället men imorgon ska jag äntligen få börja träna igen, känns underbart och få komma igång igen.

Måste gå och diska nu! Vi hörs, byyye :)


Lördag 25/7

Hellu!
Sitter hos min kära mor just nu, vi ska fara till Lennarts stuga ute i Lulnäset, där blir det grillning och så ska vi basta, ska bli riktigt skönt och bara få koppla av. Min syster svek mig och for till PDOL istället men jag överlever ju alltid :)
Har inge vettigt att skriva så orkar inte sitta här :p hoppas ni får en toppenkväll iallafall!

Puss

Fredag 24/7

Då var det fredag igen och det innebär helg. Min helg kommer bli riktigt lugn så det känns riktigt skönt, dom flesta ska på PDOL ihelgen men jag orkar verkligen inte lägga pengar på det, sparar dom hellre till LK. Aja, ikväll blir det film mys med Mia och gänget och imorgon ska jag och fika med Jasna på stan och sen vidare till mamma och basta med henne och Suss, ska bli riktigt mysigt. Länge sen vi gjorde någonting tillsammans :) Har inte hunnit göra allt för mycket idag, jag vaknade 13.40 och då flög jag upp ur sängen och började storstäda så nu har jag äntligen städat klart hela lägenheten och det innebär dammtorkning, dammsugning och skurning så nu är det kliniskt rent ;) Tänkte gå och laga middag nu men ni får ha det så bra! :)

I miss you ..


Torsdag 23/7

Hello! :]
Har precis käkat middag, stekt kyckling och ris med tzatsiki, riktigt gott :) Mästerkock som man har blivit, haha, nat. Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade vid 12, klev upp och fixade mig sen tog jag bussen in till stan och mötte upp Mia, vi gick och fikade och nu sitter jag här hemma, känner mig rätt trött men ska inte ta någon powernap för då blir jag så sjukt seg så jag ska ta en powerwalk med Benz istället, Berget ska också hänga med :)

Orkar inte blogga nå mer, men vi hörs! :]


Benz

Äntligen hemma!

Kom hem för en liten stund sen från sunderby sjukhus, jag har spenderat hela min lediga helg där och det var verkligen ingenting som jag hade räknat med. Jag for in på akuten natten mot lördag, fick feberfrossa så jag låg och skakade sjukt mycket, det var seriöst det värsta jag varit med om och sen när jag och mamma kom till akuten fick jag ta massa blodprover och dom undersökte mig och då visade det sig att jag hade njurbäckeninflamation så det var ju bara att gilla läget och bli inlagd med dropp. Kan då säga att den här helgen som varit är den värsta jag någonsin varit med om i hela mitt liv, jag har haft så fruktansvärt ont i njuren men nu är det på bättringsvägen som tur är. Har blivit sjukskriven 1 vecka så det blir återhämtning på hög nivå för min del, måste bli pigg och fräsch igen så man kan börja leva livet igen. Nu ska jag gå och packa upp mina grejer men hoppas ni har haft en bra helg iallafall :) Kram kram!

Äntligen helg!

Det ska bli så underbart skönt med helg, ska vila upp mig så mycket som möjligt. Får dock se vad jag hittar på, just nu lutar det åt att vara hemma hela helgen och kurera mig, har fått så fruktansvärt ont i ryggen så jag kan inte göra så mycket. Käkar ipren för att jag ska kunna sova osv :/ Hoppas jag känner mig piggare imorgon iallafall så jag kan fara på Mia och Sandras fest, det blir Michael Jackson tema så det kommer bli galet kul men jag får se hur jag mår som sagt.

Aja, ska lägga mig i soffan nu men hoppas ni får en underbar helg :) Kram kram!


Lite bilder från resan :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home sweet home!

Hello :)
Har precis kommit hem så det känns skönt, borta bra men hemma bäst ;) Har haft det hur underbart som helst men saknar alla redan. Lördagen var hur kul som helst, förfestade med Elin och hennes vänner hos Krippa sen for vi på krogen, hade riktigt trevligt. Hann tyvärr inte träffa alla som jag skulle nu när jag var i Nyköping så det var lite synd men får ta det nästa gång jag åker dit helt enkelt. Är sjukt trött så ska gå och packa upp allt från resväskan och vara social med min syster som bor hos mig just nu när hon jobbar. Lägger upp lite bilder från resan sen när jag har överfört dom :)

Orkar inte sitta här nå mer, har så förbannat ont i skallen men ni får ha det så bra :) Kram!


Lördag 11/7

Tjenixen!
Befinner mig i Nyköping just nu och det är redan lördag, varför ska tiden gå så sjukt fort? Far hem redan på tisdag, hade behövt stanna en vecka till för man hinner verkligen inte göra allt som man skulle vela. Aja, har haft en super bra kväll iallafall :) Vi har spelat volleyboll på brorsans gård och grillat, har varit hur mysigt som helst :) Tänkte gå och sova strax för imorgon har jag fullspäckat schema, när jag vaknar ska jag ut och springa sen blir det att måla lite och sen på kvällen blir det partey med brorsans tjej och hennes vänner, kommer bli riktigt roligt :)

Måste kila nu men ni får ha en underbar helg! Puss & Kram :)


Semester!

Yes, nu har jag äntligen 1 veckas semester och den ska jag spendera i Nyköping med alla nära och kära, ska packa ihop allting snart för mitt plan går 15.10, ska bli så sjukt skönt och fara härifrån ett tag, känner verkligen att jag behöver ett miljö ombyte. Måste gå och fixa klart allting nu men ni får ha det så bra :) Kram!


Ny vecka med nya utmaningar!

Ja, då var det måndag igen. Den här dagen har gått så sjukt fort, jobbade till kvart i två sen hämtade Mia och Sanna upp mig i stan, vi for på dollar store och kollade läget sen skjutsade dom hem mig, var tvungen att fara hem eftersom jag har haft tvättstuga sen 4, det sög men vill tvätta upp allt innan jag far :) Sitter och käkar just nu men tänkte ta en buss till stan strax, ska gå och sola på sun tan :) Jag undrar seriöst vart sommaren har försvunnit, det är galet kallt ute och det är Juli.
Aja, vi får hålla tummarna på att värmen kommer tillbaka :) Ikväll ska jag bara vara hemma och förbereda lite inför morgondagen och så måste jag börja skriva en packlista eftersom jag far om två dagar annars kommer jag glömma hälften.

Måste springa ner i tvättis nu, pöss :)

Städ dag!

Har precis städat klart hela lägenheten, började med dammtorkning sen dammsugning och sist av allt skurning så nu är det kliniskt rent ;) Sitter och käkar broccoli och taggar upp inför fys/kondition träningen på ormberget som börjar om ca en timme. Tänkte gå och byta om nu sen cykla till träningen! Hoppas ni har haft en härlig helg :)

Byyye!

Söndag 5/7

Godmorgon!
Jag vaknade precis så sitter och käkar frulle, alltid lika gott. Hade tänkt städa lite idag och sen ikväll har jag träning :)
Den här helgen har gått så himla fort som alla andra, men den har varit lugn. Fredagen spenderade jag hemma och bara chillade, igår var jag på stan med Mia och Frida och senare på kvällen var jag bara hemma och chillade sen kom Erica, Jacob, Lasse och Macke förbi, vi såg Jalla Jalla osv så det var trevligt :) Ska gå och göra lite nytta nu men vi hörs!

Kram :}


Tidsfördriv:

LISTA 1

Har du på dig idag? Spets leggings och en svart tunika

Har du kramat någon det senaste dygnet? Jo

Har du pussat någon det senaste dygnet? Nej

Har du för frisyr? Långt med snelugg

Har du husdjur? Yes, två katter

Har du pallat äpplen? Jo, när man var liten

Har du kysst någon och sedan ångrat dig? Oja

Har du ätit senast? Mackisar & köttbullar


När skrattade du senast? Någon timme sen

När var du på fest senast? Förra helgen

När gjorde du senast något du egentligen inte ville? Förra helgen

När fick du ditt senaste sms? 1 timma sen typ

När är du född? 1990

När tog du studenten? -


Vem kramade du senast? Frida

Vem pratade du med i telefon senast? Mami
Vem smsade du senast med? Sanna
Vem skrev till dig på msn senast? Erica

Vem skulle du vilja se ut som? Beyonce

Vem fick du present av senast? Kommer inte ihåg

Vem gjorde dig arg senast? Kommer inte ihåg

Vem sjunger det du lyssnar på nu? The Pussycat Dolls

Vem bor du tillsammans med? Ingen, har egen lägenhet

Vem vill du kyssa nu? Ingen

Vem spelade du tv-spel med senast? Jadu, det var en bra fråga

Vad väljer du, glass eller godis? Godis

Vad väljer du, morgon eller kväll? Kväll

Vad väljer du, julafton eller födelsedag? Födelsedag

Vad väljer du, katt eller hund? Hm, sjukt svårt, jag väljer nog båda

Vad väljer du, hallon eller blåbär? Blåbär

Vad väljer du, sova eller sex? Deru

Vad väljer du, sola eller bada? Sola

Kan du laga mat? Japp

Kan du göra volter? Nepp

Kan du köra bil? Nja, lite

Kan du ditt eget mobilnummer? Förmodligen

Kan du säga hur många du har på msn? 195

Kan du säga vad klockan är? 19.05


LISTA 2

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Nej
2. Har du sett din bästa vän gråta? Ja
3. Vad åt du senast? Mackisar & köttbullar
4. Har du fått någon komplimang idag? Jao :)
5. Har du varit med i en rättegång? Nej
6. Är du polare med grannarna? Ja, men inte alla
7. Vilka länder har du bott i? Sverige
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Vettefan
9. Har du haft en stalker? Jo, haha
10. Minns du dina/din musiklärares namn? Yes
11. Hur bra är din syn? Bra
12. Var är dina syskon just nu? Min syster är hemma hos mami och mina andra två i Nyköping
13. Vad var den senaste drömmen som du minns? Ingen aning
14. Vem ringde dig senast? Mami
15. Vilken tid gick du upp imorse? 11.30 typ
16. Vad ska du göra i helgen? Chilla & träna
17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Ska du äta?
18. Vem är den senaste kändisen du tog på? Vettefan
19. Vad finns i din bakficka? Ingenting
20. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Sov
21. Vad är det första du gör på morgonen? Äter frulle
22. Vad ska du göra efter det här? Fara och handla nå gott till ikväll

Ändrade planer!

Det blir inte att fara till Lindstedts stuga ikväll, ingen av oss tjejer har någon lust så det blir att vara hemma i Luleyo :)
Jag känner mig så jävla trött så det får  bli en chillkväll hemma hos mig igen, orkar seriöst inte göra någonting. Har varit med Mia och Frida på stan en sväng idag sen for jag hem till mami och käkade middag med min söta syster, jag blev serverad för ovanlighetens skull, rena rama lyxen. ;) Aja, orkar inte blogga nå mer men hoppas ni får en toppenkväll!

Pusshej :)


Fredag 3/7

Äntligen helg, så sjukt jävla skönt! Är helt död efter den här veckan, men nu ihelgen blir det återhämtning. Jag, mamma och Erica hade först tänkt och fara till moffa i Anttis och fara på pajalamarknaden som vi gör varje år men det blir så stressigt nu så vi skippar den. Min helg kommer bli riktigt lugn iallafall, blir bara att mysa hemma ikväll och imorgon ska jag, sis, Olli och Elin fara till Lindstedts stuga så det blir nog riktigt trevligt och på söndag blir det bara att chilla och senare på kvällen har jag fys/kondition träning så det blir nice :) Tänkte ta och dammsuga läggan nu, kanske uppdaterar senare .. 


Love you sis <3

Torsdag 2/7

Godkväll!
Den här dagen har bara rusat iväg, dagen började med jobb sen mötte jag upp Mia och Sanna på stan, vi gick och kikade lite sen gick vi på mat & prat och käkade, mycket trevligt. Johanna och Malin kom också och gjorde oss sällskap :)
Har inte gjort så mycket mer, har bara varit hemma och chillat, tänkte gå och lägga mig i sängen nu och ringa till min kära syster. Imorgon är det äntligen fredag, ska bli så underbart skönt med helg, är helt slut i kroppen av allt jobbande och tränande. Aja, sängen lockar!

Godnatt & sov så gott :]

Underbart väder :)

Nu kan man lugnt säga att sommaren är här, det har varit så otroligt fint väder i över en vecka nu och varmt har det varit, ibland alldeles för varmt men man ska inte klaga. Har jobbat idag som vanligt och sen när jag kom hem tog jag på mig bikinin och gick till arons, har legat och schtekt där i typ två timmar, fett skönt ;) Ska gå och börja med maten strax för jag är så sjukt hungrig och sen ikväll har jag träning på ormberget, ska bli grymt skönt ..

Aja, uppdaterar senare om jag har tid/ork!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kom precis ut ur duschen så nu sitter jag och käkar kvällsfika. Är helt slut i kroppen efter träningen så det känns jävligt skönt, jag kommer garanterat somna som en stock. Tänkte bara käka klart kvällsfikat sen ska jag gå och sova så jag orkar jobba imorgon och efter jobbet blir det att umgås med Mia, var ett tag sen vi hittade på nå sist så det blir nice :)

Ska gå och göra lite nytta nu, pusshej!

RSS 2.0