Gott nytt år!


Hoppas ni får en underbar nyårsafton för det ska jag ha :)


Tisdag 29/12

Kom hem från stan för ett tag sen och har precis käkat nudlar. Orkade verkligen inte börja laga någon mat, är så sjukt trött men det är inte så konstigt för jag somnade inte förrän 03.00 inatt så jag fick ca 3 timmars sömn innan jag skulle upp och jobba :p aja, det har gått bra idag iallafall. Har biljetter till "Comedy Night Special" som är ikväll på kultan, komikern Hasse Brontén medverkar i den föreställningen men jag orkar fan inte gå på den, jävligt hängigt men den håller på ganska länge och jag ska upp tidigt och jobba imorgon så då sket det sig :/

Ska ta en powernap nu innan jag däckar framför datorn :p ciaao!  

  

Måndag 28/12

Då var julen över för den här gången och fort har det gått. Min jul spenaderade jag hemma med mammsen, det kändes väldigt tomt för vi brukar oftast fira den med moffa, morbror Janne och min älskade lilla syster men så blev det inte i år. Erica var i Nyköping hos våra äldre syskon och kommer hem 2:a Januari, riktigt trist att hon inte var hemma men jag överlevde iallafall, haha :) Juldagen jobbade jag på grace och annandagen blev det fest med mjölkisbrudarna .. Det har inte hänt så mycket mer, jobbar imorgon och onsdag sen är det nyårsafton på torsdag, då ska jag umgås med brudarna, vi ska hålla till på roya och käka middag osv så det blir nog riktigt trevligt :)

Ska gå och göra mig redo för sängen nu, godnatt!

Onsdag 16/12

Kom hem för ett litet tag sen och har precis käkat palt, det var riktigt mumsigt :) Jag är galet trött så funderar på att ta en powernap men då kommer det sluta med att jag snoozar och sen vaknar jag förmodligen upp efter typ 2-3 timmar och då kommer jag inte kunna sova inatt så jag tror jag härdar ut någon timme och lägger mig tidigare istället.

Har jobbat idag som vanligt sen for jag och mammsen på storheden och handlade så nu har jag fyllt upp mitt kylskåp, det behövdes kan jag lova. Haha :p och igår efter jobbet for jag och Tina på spinning och core på inpuls, första gången jag körde det där, det var helt okej men jag måste erkänna att jag saknar helex sjukt mycket, det beror nog på att inpuls är mindre, det är inte alls lika luftigt och stort som helex. Men det är nog bara en vanesak, hoppas jag :) 

Nu ska jag tända lite ljus och lägga mig i soffan och mysa med mina kissar :) Puss!



E.M.D - Välkommen hem


Lördag 12/12

Tjenis!

Var ett tag sen jag bloggade sist men nu tänkte jag uppdatera lite :) Nu är det äntligen helg, så förbannat skönt och den ska jag spendera här hemma. Är så sjukt trött i hela kroppen så ska bara vara hemma och mysa med mina kissar :) Tänkte dammsuga läggan snart sen ikväll har jag tvättstuga mellan 19-22, rolig lördagkväll, not. Aja, det blir nog bra :) I torsdags så bjöd min älskade faster och Stig mig och Erica på western farm, vi var och såg julshowen som kusin Björn är med i, han var riktigt duktig så lite stolt får man faktist vara ;D Igår jobbade jag som vanligt sen for jag hem och chillade sen kom sis hit, vi lagade middag, det blev nuggets och ris med sötsursås och sallad, mumma. Sen såg vi idolfinalen och Erik vann, helt rätt enligt mig :)

Här kommer lite bilder från julshowen:



Björn


Stig & Erica


Björn joina oss i pausen


Björn uppträder


Söndag 6/12

Hola!

Då var det snart slut på denna helg, det känns riktigt hängigt, jag hade behövt en vilodag till. Är så sjukt trött och ont i kroppen har jag också :/ Min helg har varit helt okej iallafall, i fredags jobbade jag sen tog jag en prommis med Vicke till mammsen där jag åt middag sen blev det idolmys med sis. Igår jobbade jag några timmar sen tog jag, sis och Olli bussen till Helles födelsedagsfest och idag har jag bara sovit, har inte gjort ett skit, bara varit ute och promenerat med Vicke och nu sitter jag hemma hos mig, ska mysa lite med katterna sen måste jag tillbaka till stan.

Allt känns så fruktansvärt tungt just nu, men det är bara att hålla huvudet högt och kämpa vidare ..


Nu tändas tusen juleljus

Sitter och lyssnar på julmusik just nu och jag börjar få lite julkänsla, det är inte ens en månad kvar till julafton, helt otroligt vad tiden går fort, jag hinner inte ens med. Just nu är jag hemma iallafall, har precis hängt upp julgardinerna i köket, har inte hunnit julpynta någonting eftersom jag bor i stan för tillfället och är hundvakt åt Vicke men jag pyntar lite varje dag när jag far hem och myser med katterna :)

Måste springa ner i tvättis nu, hoppas ni får en trevlig kväll. Ciao!  

RSS 2.0