-


Så otroligt fint, blir lika rörd varje gång jag ser detta,
Beyonce sjunger halo till en liten flicka med cancer.


Örongodis :}

















Lördag 26/9

Heej!
Nu är det äntligen helg, så skönt och få vila upp sig inför den kommande veckan så man orkar. Sitter i stan just nu och är hundvakt åt Oliver och Vicke, har varit det sen i torsdag och ska vara det till imorgon :) Missade lagfesten igår pga att jag kände mig så hängig, kallsvettades, hade typ feber och var riktigt slut i kroppen, det kändes som att jag skulle bli riktigt dålig men har sovit väldigt mycket inatt och det blev en tidig kväll igår så nu mår jag ganska bra. Har bara tagit det lugnt idag, varit på en långpromenad med hundarna sen har jag varit hemma en sväng och tittat till katterna osv. Nu håller jag på med middagen sen ska min älskade syster komma hit, vi ska gå på en långpromenad sen blir det myyys i soffan :) me liiiike!



Syskonkärlek <3


Måndag 21/9

Tjenixen!
Var ett bra tag sen jag uppdaterade bloggen så tänkte göra det nu. Det har hänt en hel del grejer den senaste tiden men orkar inte rabbla upp allting, allt är som det ska iallafall och jag mår bra :) jag kom hem från jobbet för ett tag sen, känns tungt med Måndag men tiden går fort, snart är det Fredag igen. Min helg har jag spenderat hemma i läggan, har bara chillat, städat och tvättat, inte så mycket mer men det är ju sånt man måste göra när man har eget. När man väl är ledig så har man fullt upp med annat men man försöker få tiden att räcka till så mycket mer men det är svårt. Aja, det är bara att gilla läget helt enkelt! Det känns så otroligt skönt nu när basketen har dragit igång igen och jag äntligen kan träna utan några halsproblem, det är ju underbart. Så glad att det blev bra efter operationen :) tänkte ta på mig och gå ut på en prommis med Benz nu men ni får ha det så bra! Puss :]

Svar till Magda:
Jag har köpt min tunika på Diva och det är märket WESC.


Söndag 6/9

Då var det slutet på denna helg och det har gått lika fort som vanligt. Jag har spenderat min helg hos pappsen med min syster :) på fredagen hade hon 18 års fest och det var riktigt trevligt sen for jag till Hanna och sov i Boden, alltid lika kul och träffa min babe. Igår var det riktigt lugnt, chillade hemma med sis sen blev det en prommis till mammsen och idag blir det väldigt lugnt. Sitter och käkar nudlar just nu och sen tänkte jag ta en powerwalk till stan, ska handla lite på willys och gå på sun tan och sola sen blir det hem och laga middag och bara mysa på i soffan :)

Hoppas eran helg har varit toppen! Puss & Kram :)


Torsdag 3/9

Det är ingen vanlig dag för det är Ericas födelsedag, hurra, hurra, hurra! :D


Grattis på 18 årsdagen älskade syster <3


Onsdag 2/9

Hola! :]
Det var ett tag sen jag uppdaterade bloggen men har verkligen inte haft någon lust men tänkte uppdatera vad som har hänt den senaste tiden. Alanya var underbart, sjukt skönt och få fara härifrån ett tag och se lite annat :) Började jobba i måndags efter en veckas semester men det känns skönt och få rutin på vardagen igen. Basketen har börjat köra igång igen + att jag bytt gym till Inpuls så det ska bli skönt och börja gymma igen. Har inte gjort det på hela sommaren eftersom vi har haft fys/konditionträning med laget, måste faktist säga att jag har saknat det. Aja, nu är hösten påväg och det är grått, blåsigt och kyligt ute, riktigt deppigt väder men det är sjukt mysigt när det börjar bli mörkt och man kan börja tända ljus :) Hoppas ni har haft en toppen sommar ..

Ska gå och ta en powernap nu sen träääning :D


RSS 2.0