Godkväll :)

Har precis sett klart hockeyn, Sverige klättrade sig upp och vann med 6-5 i förlägning, det kan ju inte bli bättre. ;) Ikväll har jag bara chillat, har sett hockeyn och druckit the, är uppe i 10 koppar nu så börjar bli lite less, haha. Ska gå och sova strax, ska bara dricka en sista kopp med grönt the :) Imorgon är jag ledig så det blir stan en sväng med Fenny sen ska jag hem och fixa lite sen bär det av till Gutte sen blir det grillning, det blir väldigt lugnt för min del imorgon men det blir skönt :) Hoppas ni får en trevlig valborg!

Onsdag 29/4

Kom precis hem från djursjukhuset, har varit och hämtat Sussie för hon har blivit kastrerad idag. Skönt att jag har kastrerat Lissie också så slipper man tänka mer på det :) Är fortfarande sjuk så det är jävligt hängigt men har ändå varit och jobbat. Mia fyller år idag så jag skulle till henne och fika ikväll men det går ju inte eftersom jag måste vara hemma med Sussie nu när hon är ny kastrerad men det är för att hon varit sövd osv, man måste kolla till henne rätt ofta så allt är som det ska. Aja, vi får ta igen det senare helt enkelt ;) Imorgon är det valborg och alla ska typ festa förutom jag ;) haha! Jag och sis hade tänkt fara till Boden men vet inte vilka mer som ska hänga med men vi lär nog bli några brudar iallafall.

Ska börja med maten nu, pözzz!


Sussie :)

Tisdag 28/4

Hola! Kom precis hem från jobbet och sjuk har jag blivit, så jävla less. Imorse när jag vaknade så hade jag så förbannat ont i halsen men jag for på jobbet iallafall, dagen började inte så bra, var sjukt hängig osv men efter frukosten på jobbet så piggnade jag till lite iallafall men känner mig rätt hängig just nu, håller på att koka vatten, ska dricka grönt the och ringa min kära syster Maria :) Ska bara vara hemma och kurera mig idag, dricka the och sova, ska jobba imorgon så vill helst vara frisk. Aja, ska gå nu, kanske uppdaterar senare om jag ids! ;P 

 

Måndag 27/4

Ja, då var det början på en ny vecka igen, fan vad tiden går fort, man hinner ju inte med någonting, bara jobba, träna och äta. Vilket liv ;) haha! Aja, har hunnit med en hel del idag, efter jobbet följde jag med Carin på skatteverket sen skjutsade hon hem mig och sen har jag storstädat hela lägenheten, lagat middag och nu håller jag på och tvättar, känner mig riktigt duktig så ikväll blir det bara att ligga i soffan och mysa. Ska gå och diska nu så byyye :)  


Söndag 26/4

Godkväll!
Kom precis in, har varit ute och sprungit. Det är så jävla underbart och kunna fara ut och springa när man känner för det :D sitter och käkar kvällsfika just nu, ska ta en dusch snart efter det blir det sängen, jobbar som vanligt i veckan men är ledig torsdag och fredag så det ska bli riktigt skönt. Gårdagen var trevlig, jag och sis fick skjuts hem från Sävast på natten så vi for till pappa och sov för jag hade glömt mina nycklar där, kan då säga att min syster var fett less på mig ;) haha! Ska gå och göra lite nytta nu, hoppas ni har haft en toppenhelg :) Kram!

Lördag 25/4

God dag! Började morgonen med en löprunda, var ute och sprang ca 40 min, det var så jävla skönt :) har duschat och dammsugat lite och nu ska jag börja packa ihop väskan och ta bussen till sis, ska till pappa och fixa mig där med henne sen tar vi bussen till Sävast där det blir party hos Macke :) blir nog supertrevligt! Hoppas ni får en toppendag :) 



Saknar dig så otroligt mycket bigsis <3

Äntligen fredag!

Hello! Blev lite ändrade planer idag, efter jobbet gick jag och sis och köpte en present till Fenny sen träffade vi på Carin så vi tog en fika med henne och Jessica, det var trevligt :) kom precis ut ur duschen så ska klä på mig sen ska jag ta bussen till Fenny och käka tacos och bara mysa, ska fira henne i efterskott. Aja, måste gå! Pöss :) 

 

Helg imorgon :)

Fan vad skönt det ska bli, den här veckan har varit riktigt tung, har bara hunnit med jobb och träningar. Sitter och käkar kvällsfika just nu, sjukt gott :D kom hem från helex för ett tag sen, har känt mig sjukt trött idag så gymmade bara lite.
Imorgon blir det jobb sen ska jag och Fenny sitta utanför kultan och sola om det blir fint väder såklart och sen på kvällen ska jag till henne och käka tacos osv, vi ska fira henne för hon fyllde år i lördags så det blir myyys. Aja, har inte tid och sitta här nu men ha en mysig kväll! Ciao :)


posarn

Jag avlider!

Helt seriöst, jag avlider snart, har så förbannat ont i mina fötter :/ ska gå och lägga mig alldeles strax, är helt slut i hela kroppen. Efter jobbet gick jag på dagobert och åt kycklingsallad sen gick jag på stan en sväng, köpte ett par nya Björn Borg trosor sen bar det iväg till träningen. Börjar 07.00 imorgon så måste upp ca 05.30, därför måste jag gå och lägga mig snart för annars kommer jag inte palla med morgondagen. Hoppas ni har haft en bra dag iallafall!

Puss & Kram :)

Godkväll!

Har precis käkat kvällsfika så snart blir det sängen :) har fullt proppat schema imorgon, jobbar 07.30-16.00 och klockan 17.00 har vi träning så det blir rätt stressigt men jag får stoppa nå i magen så jag orkar träna iallafall. Kommer förmodligen att vara helt slut efter träningen så det blir lugnt på kvällen :) hinner inte umgås med någon nu när jag har så mycket på jobbet + alla träningar så det är lite trist, men det är bara den här perioden det blir ju lugnare snart får vi hoppas :) Aja, måste gå och packa träningsväskan sen väntar sängen! 

Godnatt !   

Tisdag 21/4

Kom precis hem från stan, träffade på Mia & Bella så vi satt utanför kultan och chillade ett tag i det fina vädret :) tänkte ta en powernap snart så jag orkar fara på helex ikväll och köra intervallträning, det är grymt jobbigt men det ger som fan och har man musik så funkar allt ;) 


Jay Sean - Ride it


Måndag 20/4

Måndag idag, det innebär att det är en ny vecka med nya möjligheter. Är grymt trött just nu men det är ju inte så ovanligt att jag är trött 24/7. Aja, ska käka nu sen ska jag och träna med sis och fenny, blir att köra lite kondition och sen gymma. Har inge vettigt och skriva så byyyye! ;p

Söndag 19/4

Hej! Den här helgen har jag spenderat med massa folk, den var helt okej men ser framemot nästa helg :) var och kollade dm finalen som vi spelade idag, vi mötte Luleå stars och förlorade, men det är ju inte så konstigt, dom är grymt bra. For och käkade på Ericas jobb efter matchen sen har jag bara varit hemma och städat :) ska käka lite glass nu sen blir det duschen och efter det blir det sängen. Hoppas ni har haft en bra helg iallafall :)



SAKNAR!

Love don't cost a thing

Grymt bra film, rekomenderar den till dom som inte har sett den :)


Ändrade planer!

Det blir inge Boden ikväll, jag ska vara hemma och chilla istället och vila upp mig inför den kommande veckan. Ska göra lite lunch snart tänkte jag sen ska jag möta upp Ida på hälsans, vi ska kolla min match. Efter matchen ska jag gå och hyra film och köpa nå gott till ikväll :) ska bli mys och bara vara hemma och ta det lugnt.

Puss!

Äntligen helg!

Så jävla skönt, kan då säga att jag är helt slut i kroppen efter denna vecka. Direkt efter jobbet gick jag och gymmade sen tog jag bussen hem och nu har jag precis käkat :) skulle behöva ta en powernap men då kommer jag säkert inte ta mig upp ur sängen, haha. Ikväll blir det att fara till mamma, umgås med lite folk sen ska jag hem och sooova, ska bli grymt skönt och få sova ut imorgon. Precis när jag hade gymmat klart idag så ringde min kära far från Thailand, det är sista kvällen för dom ikväll, kul och höra hans stämma iallafall, jag och sis har saknat han en hel del men snart ses vi. Hade aldrig klarat mig utan papi, han är bäst! Aja, har inge vettigt och skriva men ha en mysig kväll :)

Stina & jag, november 08 :)

Torsdag 16/4

Kom hem  för en liten stund sen, har varit på en lång prommis med Benz, var ute och promenerade en timma och trettio min så känner mig sjukt duktig ;) Har precis käkat middag, det blev fullkornspasta och köttbullar, snabbt och enkelt. Ska fara och storhandla på willys snart tänkte jag, fick lönen igår så jag måste fylla upp kylskåpet. Jag hade tänkt fara och gymma idag efter jobbet  men jag orkade inte, tar en vilodag idag och så far jag och gymmar imorgon istället. Blir en väldigt lugn kväll iallafall, kanske kollar film eller nå :) Aja, imorgon är det helg och det ska bli underbart. Har lite inplanerat, ska och kolla när vi spelar DM på lördag och sen på kvällen ska jag till Hanna :) Imorgon ska jag jobba som vanligt sen blir det helex och sen på kvällen ska jag nog fara till pappa och hälsa på sis, papi är fortfarande i Thailand men kommer hem på Lördag, ska bli kul och träffa han. Ska gå och diska nu, men ha en mysig kväll :) Pussis !


Vill ha sommar nuuu!

Onsdag 15/4

Tjenis :D Idag har det varit sjukt fint väder men inte fan har man kunnat vara ute eftersom man jobbat :/ hoppas det blir lika fint i helgen när jag är ledig. Efter jobbet gick jag och solade på sun tan sen mötte jag upp Mia och Bells, vi gick och fikade och pratade om allt mellan himmel och jord, det är alltid lika kul och träffa brudsen :) hade träning 17.00 idag så jag fick stressa som fan när jag kom hem, käkade lite snabbt sen tog jag bussen till pontus och nu håller jag på och tvättar. Erica, Sara och Johanna är här just nu och hälsar på så jag ska gå och vara social med dom nu :) 

Hoppas ni har haft en bra dag! Puss :)


Tisdag 14/4

Hola! Idag har jag jobbat, känns skönt efter några dagars ledighet :) for hem direkt efter jobbet, Doris kom förbi och hälsade på, bjöd på fika sen blev det massa prat och det var trevligt. Är lite stressad just nu, håller på med käk sen ska jag och gymma på helex :D Har inte tid att sitta här, uppdaterar senare om jag orkar!

Saknar ..

Måndag 13/4

Fan vad underbart väder det är idag, nu smälter snön och det är rätt varmt ute, kan det bli bättre? ;) Gårdagen var mycket trevlig, det spårade en del för Hanna Müller, men det är vi van vid ;) haha! Vi somnade typ 3 inatt eller nå sånt, sen vaknade vi av att Dany ringde vi 10, vi gick och la oss i soffan och kollade "Bröderna Lejonhjärta". Efter någon timme drog vi in till stan och gick på Dagobert och käkade sen tog hon bussen hem till Boden och nu sitter jag här i min ensamhet, haha. Hade tänkt fara och gymma på helex men orkar inte, jag tar det imorgon istället efter jobbet :D Ikväll ska jag bara ta det lugnt, funderar på att hyra film åde men jag får se hur det blir med det. Ska gå och göra lite nytta nu :) Pöss!

Här kommer lite bilder från påsken:









Home sweet home :)

Äntligen hemma! Det första jag fick göra när jag kom hem var att dammsuga lägenheten för att min kära katt Sussie hade grävt ur massa jord från blomkrukorna, som vanligt. När jag lika hade börjat dammsuga så började jag städa, fixa räkningar och diska så nu är det bortgjort. Efter ett tag kom Dany förbi, vi chillade ett tag sen gick vi på kebabhuset och käkade, vi hänger där på söndagar när Erica jobbar, haha. ;D Nu är jag hemma, ska gå och mysa med Sussie sen kommer Hanna, får se vad vi hittar på ikväll, kanske blir spelkväll eller filmkväll :) aja, ska gå nu, ciaaaao.


Jag & Dany

Snart hemma!

Sitter på bussen just nu med sis, vi är snart i Råneå, ska bli så skönt och
få komma hem. Borta bra men hemma bäst ;D så är det !

Uppdaterar senare, pöss!

Trött!

Fyfan vad trött jag är, jag har inte gjort ett skit idag, jag har typ bara sovit, kollade lite tv med mamma och Erica men sen gick jag och la mig. Mamma har farit till Tärendö så jag och Erica ska vara med moffa ikväll, vi far hem imorgon med morgonbussen, halv 8 går den så moffa skjutsar oss till Pajala. Ska bli skönt och komma hem till kissarna och sen kommer Hanna till mig så det blir myyyys :) ska gå ut och ta en prommis nu, orkar inte vara inne, behöver friskluft.

Ha en mysig lördagkväll :)

Långfredag

Kom hem för ett tag sen från pimpeltävlingen, har varit ute ca 5 timmar så nu är jag grymt trött, hade varit skönt med en powernap men det har jag inte tid med just nu. Jag och Erica skulle åka skidor till pimpeltävligen på morgonen men hon och mamma gick så jag åkte själv :) Fick dock inga priser på pimpeltävligen så det sög ju, haha ;p snart är det middag, det blir ungsbakadlax med klyftpotatis som jag älskar, sen ska jag och sis mysa framför tvn hela kvällen med våra påskägg ;)

Grattis på 18 års-dagen Paulina, hoppas den har varit super! ;D

Godkväll :)

Kom ut från bastun för ett tag sen så nu är jag och sis rena och fräscha ;) idag har vi inte gjort allt för mycket, det har varit snöstorm så vi har inte varit ute så mycket som vi hade tänkt. Vi har iallafall varit på en prommis, sett film, skottat och sen var vi på en prommis med akka innan vi gick och bastade, så det har varit rätt skönt :) har sovit grymt mycket idag men nu känner jag mig ganska utvilad så det behövde jag. Börjar jobba på tisdag så det blir skönt och vara ledig några dagar :) Imorgon ska vi upp tidigt, jag och sis ska åka skidor till pimpeltävlingen som börjar 12, det ska bli kul och träffa alla sen blir det myskväll för hela slanten ;) Ha en bra påsk, puss & kram!

Skärtorsdag

Nu är vi äntligen framme hos moffa och bilresan gick bra, jag sov nästan hela vägen så det gick rätt fort :) var dock lite renar efter vägen men det brukar det alltid vara, jobbigt för mammsen att köra då eftersom man knappt ser dom när det är så mörkt. Idag är det skärtorsdag, då ska jag, mamma och erica storstäda hela huset och så tänkte jag och sis ta en prommis eller så kanske vi far och åker skidor, hade varit grymt skönt eftersom jag inte har åkt någonting den här vintern. Ska gå och lägga mig nu, godnatt!




Onsdag 8/4

Kom precis hem från jobbet, hade en brandövning nu på eftermiddagen så jobbade över ett tag. Måste gå och packa nu för mamma och Erica kommer och hämtar mig strax, då bär det av till moffa i Anttis. Ska bli skönt och få komma bort ett tag :) aja, ni får ha en underbar påsk.

Puss & Kram!

TIDSFÖRDRIV:

Sagt nej till ett samlag? - Yes
Snott någons mobiltelefon? - Nej
Varit medvetslös? - Nej
Hånglat med nån riktigt ful? - Jao
Hånglat med fler än 50 personer? - Nej
Gjort nåt riktigt dumt? - Jo, det har nog alla
Gjort nåt du verkligen ångrar? - Ja, uschja
Blivit full på ett släktkalas? - Nej
Varit full i skolan? - Nej
Blivit portad från en krog? - Nepp
Varit otrogen? - Icke det
Varit full på julafton? - Nej
Varit nykter på nyårsafton när du var över 15 år? - Jo
Slagit sönder en tv? - Nej
Önskat att du var det motsatta könet? - Jo, det har väl hänt
Varit gravid? - Nej
Fått barn? - Nej, det är lite svårt och få barn om man aldrig varit gravid
Överdoserat? - Nej
Åkt ambulans? - Nej
Gjort nåt riktigt olagligt? - Nej
Torkat dig med handduk när toapappret tagit slut? - nepp
Fått din mamma att gråta? - Jo :/
Blivit polisanmäld? - Nepp
Slagit ner någon? - Nej, varför ska man slåss?
Slagit någon blodig? - Förmodligen inte.
Skämts över dina föräldrar? - Ja, det har hänt
Skämts över din bästa kompis? - Nja, inte vad jag kommer ihåg
Skämts över dig själv? - Jajemän
Ätit från en papperskorg? - Nej, fyfan

Senaste personer som..
Sov i din säng:
Sis
Såg dig gråta: Sis
Fick dig att gråta: Kommer inte ihåg
Du delade en drink med: Vettefan
Du gick på bio med: Min chef
Du gick på stan med: Ida
Skällde på dig: Vet inte
Skickade ett e-mail till dig: Kommer inte ihåg

Har du någonsin...
Sagt "Jag Älskar Dig" och menat det:
Ja
Bråkat med ditt husdjur: Jajemän ;p
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Njaa, inte riktigt.

Varit i...
Usa:
Nej
Norge: Nej
Finland: Ja
Kina: Nej
Tyskland: Nej

Extra stuff...
Tar du droger:
ALDRIG
Dricker du: Ja
Vem är din bästa vän: Har flera
Vad är du mest rädd för: Förlora dom nära & kära
Vilka kläder sover du i: Trosor
Vart vill du gifta dig: Utomlands
Vem hatar du verkligen: Hata är ett starkt ord men det finns väl alltid någon som man ogillar.
Varit kär: Ja
Kör du bil: Nej, men vill!
Har du ett jobb: Yes
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja
Är du ett hälsofreak:  Ja, lite kanske ;D


Stuffs...
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på:
Nej
Är du ensam nu: Jao
Låt som fastnar i ditt huvud ofta: Kommer inte ihåg
Vill du gifta dig: Japp
Vill du ha barn: Ja, när jag är lite äldre

Favorit...
Rum i huset:
Tv rummet
Typ av musik: Hiphop & rnb och lugn musik
Parfym: Bruno banani & Lacoste
Månad: Juni, Juli, Augusti, September
Sten: ?

De senaste 48 timmarna, har du...
Gråtit:
Nej
Köpt någonting: Jo
Varit sjuk: Nepp
Sjungit: Jao
Sagt "Jag Älskar Dig": Nope
Velat säga till några att du älskar dem: Njaa
Träffat någon ny: Njaa.
Saknat någon: Ja
Kramat någon: Ja
Kysst någon: Nej

Senaste...
Låt du hörde:
Skaburbian - Working generation
Film du såg: Honey
Drink du köpte: Minns inte
Mat du åt: Middag

Har Jag:
Digitalkamera?
Yes
Telefon på rummet? nej, bara mobil
Egen dator? Yes
Könssjukdom? Nej
Husdjur? Två katter
Bra kompisar? De bästa
Tar du receptbelagda mediciner? Jo
Varför då? Deru
Vem vill du fika med just nu? Ingen speciell

Tisdag 7/4

Hola! Har precis käkat middag, det blev kyckling med ris i pitabröd :) är sjukt trött just nu så ska ta en powernap sen fara och gymma, skulle egentligen ha match ikväll men den blev inställd så vi vann på w.o. Imorgon är sista jobbdagen för mig den här veckan, är ledig på torsdag så jag och sis far med mamma till Anttis imorgonkväll så slipper vi ta bussen. Ska bli grymt skönt med några dagars ledighet, det behöver jag just nu.

Ska göra lite nytta nu, puss! :)


Gokväll!

Det blev vinst mot Antnäs med 69-66, fett skönt ;D måste gå och lägga mig nu
så jag tar mig upp imorgonbitti när mobilen ringer 06.00, är verkligen ingen
morgonmänniska så jag hade behövt sova för länge sen. Aja, godnatt!


Måndag 6/4

Det är ingen vanlig dag för det är Hannas födelsedag, hurra, hurra hurra :D Hoppas du får en underbar dag gumman.
Kom precis hem, efter jobbet gick jag på sun tan och solade en sväng och nu är jag hemma och chillar, ska börja städa snart sen måste jag laga käk och försöka hinna ta en powernap innan samlingen, har match ikväll mot Antnäs.

Uppdaterar senare om jag orkar, pösss!




Söndag 5/4

Hello! :D Nu är den här helgen också över, men det känns skönt för på torsdag tar jag och sis Pajalabussen till moffa. Det ska bli grymt skönt och fara bort ett tag, blir dock bara över helgen eftersom jag bara är ledig fredag och måndag, vi far på skärtorsdag och på fredagen blir det pimpeltävling så det blir trevligt. Skönt och få vara ute i naturen litegrann, blir nog en hel del promenader, skidåkning och självklart hälsa på släkten. 

Gårdagen var trevlig, var först på förfest hos Gutte sen blev det ice, det var rätt kul. Jag, Elin & Erica tog bussen hem idag på morgonen, var helt död, har inte sovit allt för mycket inatt så jag har varit rätt trött och bakis men nu mår jag mycket bättre. Ikväll blir det tvmys med sis, ska se wipeout och sanningens ögonblick och imorgon blir det jobb som vanligt sen blir det hem och tagga inför match. 

Ha en mysig kväll :) 


Love you sis <3 

Honey!

Har precis sett klart "Honey" med Ida, fan vad bra film, jag ÄLSKAR den! Dagen har gått sjukt fort idag måste jag säga, råkade försova mig lite imorse men jobbade igen tiden så det är chill, sen for jag hem, fixade mig och sen bar det iväg till pontus, sålde matchprogram med laget på Luleå baskets match. Dom förlorade dock med några pinnar, vi får hålla tummarna att det går bättre på måndag då dom har borta match. Efter matchen for jag och Ida på hemmakväll och hyrde film, sen for vi förbi Granbergs och sa hej! :) Imorgon ska jag och Ida upp tidigt, det blir solning sen helex, fett skönt sen på eftermiddagen bär det av till Boden då det blir paaaaaarty. Hoppas ni får en underbar helg ;)


Thailand!

Imorgon far min kära far till Thailand och jag är grymt jävla avis, hade varit riktigt härligt och följa med men han ska fara själv med faster och deras familj som bor i Uppsala, men det är bra att papi unnar sig någonting iallafall, det gör han alldeles för sällan, han fixar allt åt mig och erica men unnar sig aldrig själv så jag tyckte det var helt rätt.

Kom hem för ett litet tag sen, har varit och storhandlat på willys så nu finns det mat i kylen/frysen. Vid 6 tiden kommer faster och hämtar upp mig, vi ska skjutsa pappa till kallax, han far till Uppsala ikväll och sen skjutsar faster mig till träningen som är på pontus ;D kul med korgboll! imorgon är det helg, fyfan så skönt säger jag bara! har lite planer inför helgen, imorgon jobbar jag sen ska jag hem och tvätta sen ska jag till pontus och jobba med laget på Luleå Baskets match, det är semi och dom möter telge så det blir spännande. Lördagen har jag inte planerat än, får se om det blir Boden :) Ska göra lite nytta nu, byyyye! 

Underbart!  

Onsdag 1/4

Gokväll! Kom precis hem från Linda & Agge, har varit på en långprommis med Benz sen blev det fika hos dom, det var trevligt. Det var nyss måndag och nu är det onsdag, vars försvinner tiden? :O Aja, när jag slutade jobbet gick jag till helex och tränade, sen hem, Daniel kom förbi ett tag sen blev det en långprommis med Benz som sagt :) det har varit underbart väder hela dagen idag, men man jobbar självklart när det är som finast. Hoppas det blir fin väder till påsk iallafall då man är lite ledig :) Ska gå och duscha nu, ha en mysig kväll!


Grymt bra låt :)

RSS 2.0