Tisdag 30/6

Kom hem från jobbet för ett tag sen så nu håller jag på och tvättar för fullt. Senare ska jag till Erica Wårell och käka middag med min kära syster, det blir mycket trevligt :) Ska bli kul och se hur hon och Safett bor. Blir väldigt lugnt idag, tänkte ha en vilodag från träning för imorgon har vi träning med laget på ormberget.

Jag längtar så sjukt mycket till nästa onsdag, då far jag till mina älskade syskon + syskonbarn i Nyköping, ska bli underbart och få komma bort från den här stan ett tag och bara umgås med dom nära och kära. Sen fyller jag ju år på tisdagen så har rätt mycket att se framemot :)

Ska springer ner i tvättis nu men vi hörs, ciao!


Lite bilder från helgen!




 

Måndag 29/6

Hola!
Kom hem för en liten stund sen, har varit ute och sprungit i det underbara vädret sen kört lite fys, så jävla skönt. Jag känner mig som en helt ny männsika nu när jag har börjat äta mina mediciner för nu har dom äntligen börjat ge effekt, jag är inte alls lika slut efter jobbet osv och jag känner mig motiverad till att träna, tidigare har allt varit så otroligt jobbigt eftersom jag varit så trött och hängig 24/7 så jag är på god väg nu, känns så himla bra att det problemet är löst. 

Helgen som varit har jag spenderat i Boden hos Hanna och det har varit jätte bra och Boden Alive var helt okej förutom lördagen då allt blev så jävla fel, min kväll blev verkligen förstörd .. Aja, försöker glömma det där men det är så sjukt jobbigt :/

Ska gå och duscha nu sen ska jag ta en promenix till affären och köpa glass! Hare så brao, pöss :}


R.I.P Michael Jackson


29 Augusti 1958 - 25 Juni 2009

Onsdag 24/6

Hola! :]
Den här dagen har gått alldeles för fort känner jag, har varit och jobbat sen när jag slutade for jag, min chef och två till från jobbet och fikade i kyrkbyn sen har jag hängt på arons med Sanna och schtekt ;) Har precis slängt i mig maten och ska snart börja cykla mot ormberget där vi har träning. Det blir förmodligen fys och kondition som vi alltid kör på ormis.

Aja, har inte tid att sitta här just nu, men vi hörs!  

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Godkväll!
Kom precis ut ur duschen så nu sitter jag och käkar kvällsfika. Kom hem från träningen för ett tag sen och jag är helt slut i kroppen, intervallerna i ormbergsbacken tog död på mig, men det är bra för det ska ju kännas ;) Ska gå och fixa lite i köket nu sen blir det sängen.

God natt & sov så gott :)

Tisdag 23/6

Kom precis in genom dörren, har varit och stekt på arons ett tag med Sanna. Innan vi for på arons var vi på stan en sväng efter mitt jobb, hittade två tunikor som jag köpte :) Känner mig rätt trött just nu men tänkte städa lite och gå och handla sen blir det bara att chilla framför tvn och se Serbien-Sverige, vi får hålla tummarna på att Sverige vinner för dom måste spela minst oavgjort om dom ska gå vidare i turneringen. 


Måndag 22/6

Då har den nya veckan börjat, alltid lika tungt med måndagar. Har precis käkat middag så nu är jag mätt och belåten så på ett tag ska jag börja cykla till ormberget där vi ska ha kondition/fys träning med laget. Har sovit tre timmar efter jobbet så känner mig lite piggare, däckade i soffan direkt jag kom hem typ. Tänkte ta tag i disken nu innan jag ska fara men ha en trevlig måndagkväll! :] 

Ciaaao !  


Donna Summer - Crayons


Söndag 21/6

Ja, då var den här helgen över. Fredagen spenderade jag med mina kära vänner och igår var jag bara hemma och chillade, fixade med räkningar och massa pappren så nu är det bortgjort. Har varit jätte fint väder idag så när jag vaknade satte jag mig på ballis och solade ett tag sen kom Sanabanana så vi gick till arons sen blev det käk på matstället :) 
Tänkte gå och duscha strax sen blir det sängen och imorgon blir det jobb och på kvällen har jag fys/kondition träning på ormberget med basketen, känns skönt och komma igång igen :) Hoppas eran helg har varit toppen för det har min varit.

Puss ;-*

Lördag 20/6

Hello! :)
Gårdagen var hur trevlig som helst och vi åt så sjukt god mat. Hade en riktigt trevlig midsommar även fast jag var nykter, typ första gången jag har kul när jag är nykter. Träffade massa trevligt folk osv så det kunde inte bli bättre :) Här kommer lite bilder från gårdagen:

 
 
 
 
 

Glad midsommar :)

Hoppas ni får en underbar dag ..


Äntligen :}

Äntligen så är jag klar med städningen, kom igång med det även fast jag är halv död men jag hatar när det är skitigt, det finns seriöst inge värre. Tänkte gå och handla lite mat till imorgon då vi ska vara hos Aili och grilla och bara mysa, ska bli riktigt trevligt och som vanligt ska jag vara nykter ;) Är inte ett dugg sugen på alkohol, hoja. Ska sova ut så länge jag kan imorgon och det ska bli så jävla skönt, är så sjukt trött i kroppen och huvudet. 

Ska dra mig till affären nu, pöss! :] 

Torsdag 18/6

Kom precis hem från frissan, var på trudes och klippte mig. Känns jävligt skönt och vara hemma efter den här dagen, har fått helg nu eftersom det är midsommar imorgon och det innebär att det är en röd dag och då blir man ledig, så jävla skönt. Är riktigt hungrig nu så ska ta nå i magen sen ska jag fara till mamma och mysa med Mysan eftersom mamma är hos moffa och Erica i Nyköping. Hade även tänkt städa ikväll men vi får som sagt se om jag har någon ork till det :)

Ska kila nu, ciao ..


Tisdag 16/6

Den här dagen har varit sjukt lång, började dagen med jobb sen for jag och mamma till Piteå till en läkare som har kollat upp varför jag är så trött, hängig osv och nu har jag äntligen fått svar på det, jag har brist på B-vitamin och Zink. Alltså levern tar inte upp näringen när jag äter, det är därför jag ständigt är trött och det är så sjukt skönt att jag äntligen har fått veta vad det är så nu har jag köpt massa mediciner för 515 spänn men det är det värt eftersom jag kommer bli mycket piggare och få mer energi osv. Har inte hunnit med så mycket mer idag, kom hem för ett tag sen så har precis duschat, tänkte lägga mig på ett tag för jag är så jävla trött och jag ska upp och jobba imorgon som vanligt så måste vara utvilad.

Ska se tv nu, puss!


Måndag 15/6

Tjenixen!
Kom hem för ett litet tag sen och ska snart iväg till pappsen och käka middag innan dom far till Nyköping. Är sjukt trött just nu och vädret gör ju inte en piggare direkt, det var riktigt fint imorse när jag jobbade men självklart blir det mulet när jag slutar, så less. Aja, har fått lönen idag så måste betala hyran och lite räkningar ikväll så har jag gjort bort det sen :) Ska börja bege mig nu men jag uppdaterar senare om jag har någon ork/lust.

Pösss :]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Godkväll!
Känner mig lite piggare nu, tog en powernap när jag kom hem från pappa. Nu har pappa och Erica landat i Sthlm och min bror är påväg och hämta dom på arlanda, är så jävla avis men jag får ju fara dit om typ 3 veckor när jag har semester så det är bara att börja räkna ner :) Ikväll har jag inte gjort nå speciellt, tog en powernap sen har jag bara chillat, Mia och Bella kom förbi en sväng och nu håller jag på och laga kyckling. Yummie! :]

Ska gå och fixa lite i köket nu men ha det så bra! Ciao :)

Efter regn kommer solsken ..

Det får vi hoppas, man blir sjukt deppig av det här pissvädret. Sitter hos papi just nu och har precis käkat pizza så jag är grymt mätt men det var gött ;D Det blev ingen träning för mig idag, for och solade på sun tan istället och sen så for jag hit och käkade så jag tar gymmet imorgon istället. Det var grymt skönt och sola måste jag säga, ser framemot min och Hannas utlandsresa som blir i slutet på augusti, det kommer bli gääälet ;) Har rätt mycket att se framemot nu i sommar så det känns skönt. Ska gå och vara social med min kära far & syster nu innan jag ska fara hem till mig men ni får ha en mysig söndagkväll för det ska jag ha! :]


Soulja Boy ft. Sammie - Kiss Me Thru The Phone


Sjukt bra låt :)

Söndag 14/6

Hellu!
Vart fan är sommaren? Blir sjukt less när det aldrig är soligt ute. Aja, pappa och Erica drar till Nyköping imorgon och jag är sjukt avis, fan vad underbart och få fara härifrån ett tag. Är så jävla less på den här stan men jag drar dit 8 Juli så har ju någonting att se framemot iallafall :) Den här helgen har varit riktigt lugn för mig. Var på fest hos Mia där alla studenter var i fredags och det var trevligt och igår for jag, sis och Elin till Gutte där det var fest men jag var nykter. Orkar inte dricka just nu, ska spara mig till Boden Alive istället ;) Jag sitter och käkar frulle just nu och Danne kommer hit snart och säger hej då, kommer bli jävligt tomt när han flyttar hem till Stockholm, kommer sakna han sjukt mycket :/ Men men..
Blir riktigt lugnt ikväll, tänkte fara och träna på helex sen ska jag bara mysa i soffan :)

Saknar ..


Torsdag 11/6

Godkväll!
Idag fyller min kära far år, hela 49 år så nästa år blir det fet fest ;) Har inte hunnit fira han än eftersom han jobbar men det tar vi till helgen istället och imorgon fyller min bror år. Efter jobbet idag gick jag på stan och fixade pappas present sen kom Sanna och hämtade upp mig, vi har fixat Mia, Bella och Soffes studentpresent i några timmar men nu är det äntligen klart. Är sjukt trött just nu så ska hoppa in i duschen snart sen blir det sängen, kommer vara fullrulle imorgon så måste vara någolunda utvilad för annars pallar jag inte, haha. Aja, hoppas ni har haft en toppen dag idag :)

Puss & Kram !


Lite bilder från balen :)


Mia & Albin :)


Emil & Bella :)


Wille & Tina :)


Soffe & Simon :)


Emilia & Danyboy :)

Full rulle!

Har haft sjukt mycket och göra igår och idag så det är därför jag inte har uppdaterat nå ;P Var och grillade hos pappa igår efter jobbet med grannarna och så spelade vi kubb, det var mycket trevligt och idag har jag jobbat och sen har jag städat sen jag kom hem och på ett tag ska jag börja dra mig mot stan, ska och kolla balen! :) Är så sjukt trött så efter balen ska jag hem och chilla sen blir det sängen, får se om Hanna kommer och sover här :) Måste fixa mig nu men uppdaterar senare :)

Ciao!


Måndag 8/6

Godkväll! :)
Kom precis hem från gymmet så tänkte gå och duscha strax. Har hunnit med en hel del idag, började dagen med jobb sen mötte jag upp Sara (min kusin), vi strosade runt på stan ett tag sen for vi hem till mig, åt mackor & drack te och snackade om allt mellan himmel och jord sen for jag och gymmade och nu sitter jag här, måste gå och handla också, har typ tomt i kylskåpet. Har inte tid att sitta här nu så jag uppdaterar när jag har tid helt enkelt ;P

Puss! 

Ett gott skratt förlänger livet ..


Så sjukt söt!

Man mår som man förtjänar!

Gårdagen var helt galen, det spårade som fan för mig, haha! Aja, det var kul iallafall men jag mår så jävla dåligt nu, är sjukt bakis. Jag och Erica kom hem till mamma nyss typ, vi väntar på Danne sen ska vi beställa pizza. Det kommer bli så jävla gott för jag har inte ätit någonting idag. Orkar verkligen inte sitta här nå mer, ska gå och ta en powernap nu tänkte jag, känns som att huvudet kommer sprängas. Uppdaterar senare om jag har någon ork :)


Hos Dollan :]

Kom precis till Dollan, Erica har sovit här så vi ska fixa oss nu sen kommer Jonas
och hämtar upp oss med husvagnen. Kommer bli galet roligt ikväll :)
Måste gå och fixa mig nu, ha en toppenkväll .. Puss !


Äntligen helg!

Den här dagen har varit sjukt stressig, började dagen med jobb och sen gick jag och Erica på stan och köpte en present åt Frida, har varit där hela kvällen och firat henne. Nu är jag med Sanabanana, vi har varit på hemmakväll och hyrt film + köpt snarra. Är galet taggad inför morgondagen, ska till Hanna och laga middag sen blir det party för hela slanten. Sanabanana ska också med till Boden så det kommer bli gääälet ;) Ska gå och vara social nu!

Hare brao ;]


Torsdag 4/6

Imorgon är det helg och det ska bli så otroligt jävla skönt. Har inte gjort nå roligt den här veckan förutom att träna, har bara jobbat, ätit, tränat och sovit. Har inte hunnit och orkat umgås med någon efter allt jobbande men ska återhämta mig så mycket som möjligt ihelgen. Hade velat vara med Mia och gänget och grilla hos Aili ikväll men jag är så jävla trött så jag orkar inte och sen ska jag skypa med Carin så det blir lite svårt men det blir häng imorgon och på lördag blir det Boden för hela slanten, blir förfest hos Lasse sen bär det av på farmen, ska bli grymt kul så det ser jag framemot ;) 

Ska gå och göra lite nytta nu så bye! :]
 


Jan Johansen - Mitt hjärta i din hand


Gamla minnen väcks till liv ..

Onsdag 3/6

Tjenis! 
Den här dagen började inte allt för bra för mig, jag försov mig på morgonen så flög upp ur sängen och cyklade som en tok till jobbet, var sjukt stressad hela morgonen men lugnade ner mig efter ett tag, men sånt händer ibland. Haha!
Käkade precis middag så tänkte byta om nu sen fara till helex och träna :) uppdaterar senare om jag orkar!

Ciaaao :]


Sisters <3



You're simply the best, better than all the rest ..

Tisdag 2/6

Godkväll!
Jag vaknade precis, det var tänkt att jag skulle ta en powernap men jag har lyckats slå av mobilen när den har ringt så jag har sovit 2 timmar. Det suger för då kommer jag säkert inte kunna somna när jag lägger mig :/ aja, sånt händer. Efter jobbet idag gick jag på helex och tränade och sen hem och käka middag med min söta mor som hade gjort middagen klar när jag kom hem. Tänkte promenera till coop nu och köpa kattmat sen blir det chill framför tvn!

Ha en mysig kväll!


Lite bilder från i fredags :)

  
 
 
 
 
 

Ny vecka!

Då var det en ny vecka igen, tiden rinner bara iväg, hinner fan inte med. Efter jobbet idag gick jag på stan med sis, kikade runt sen mötte vid mamma och bjöd henne på middag eftesom hon inte var hemma igår när det var morsdag. Vi gick på pastabacken och käkade, grymt god pasta har dom där :) Hade tänkt fara och gymma ikväll men jag orkar verkligen inte så jag tar det imorgon istället, då blir det ett dubbelt gympass ;D är sjukt hängig så ska lägga mig och sova tidigt ikväll så jag orkar med morgondagen. Ska se tv nu, hare brao!


Maj 08 ..

RSS 2.0