..

Vad jag än gör så blir allt så jävla fel. Börjar tappa tålamodet nu, ingenting går min väg och jag har ingen ork kvar. Jag kämpar verkligen och försöker få ihop saker och ting men det är inte meningen att jag ska kunna leva ett lyckligt liv som alla andra och det känns riktigt jävla suuuurt ..


Vinst!

Yees, det blev vinst för Barca med 1-0 mot Real Madrid och målet gjordes
av Zlatan, men jag är inte förvånad, han är så sjukt gryyym ;D




El Clásico

Ikväll blir det fotboll för hela slanten, ska se Barcelona - Real Madrid. Det
kommer nog bli en riktigt spännande match och Zlatan uppges starta i startelvan.


Hoppas på vinst för Barca :)

Härligt väder :)

Kom in för ett tag sen efter en långprommis med Vicke så har precis käkat frulle. Har inga planer för den här dagen men det är lite prat om att fara till Boden ikväll men jag vet inte om jag pallar, dom ska festa och det orkar jag verkligen inte, då stannar jag hellre hemma och myser. Det enda som står på schemat idag är att fara ut och springa men det ska jag göra på ett tag när frullen har lagt sig lite :) Ska bli riktigt skönt!

Hoppas ni får en toppen dag :} Pussis!


Äntligen helg!

Är helt slut i både kroppen och knoppen efter den här veckan. Det har varit galet mycket på jobbet så det har blivit en hel del övertid men det är alltid bra att ha sen om man skulle behöva ta ut lite någon gång. Aja, blir en riktigt lugn helg för mig, nästa vecka blir lika hektisk så det blir återhämtning för min del :)

Igår var jag och tog vaccinationsprutan på kyrkans hus så jag är vädligt öm i armen idag och imorse när klockan ringde så vaknar jag upp och har feber men jag tog mig till jobbet och jobbade hela dagen även fast jag var så sjukt hängig. Men är man dumtjurig så är man ;)  

Nu ska jag gå ut på en kvällspromenad med min syster och Vicke :) Hoppas ni får en underbar helg! Pusss

Torsdag 19/11

Tjeeenis!

Ikväll har det äntligen snöat lite, vill bara att all snö ska komma tillbaka för det blir så mycket ljusare, man blir så sjukt deppig av det här mörka och tråkiga vädret. Aja, idag har jag jobbat som vanligt, började 06.30 så jag klev upp 05.15, kände mig ändå hyffsat pigg men sen när jag slutade så for jag hem och då däckade jag självklart i sängen (sov ca tre timmar). Olikt mig, not :p Ikväll har jag bara tagit det lugnt, sett mammas pojkar och paradise hotel och det är alltid lika bra :)

Det ska bli så otroligt skönt med helg imorgon, har endel planer inför helgen:
Imorgon: Jobb och middag med Tina sen utgång :)
Lördag: Tänkte städa och baka lite, sen på kvällen får vi se vad som händer.
Söndag: Då ska jag till Jasna och hälsa på, var ett tag sen sist så det ska bli kul att träffa henne.



Tina & jag, luleå kalaset 08 ..


Tisdag 17/11

Hola :)

Derbyt igår var riktigt jämnt, matchen slutade 1-1 så det blev 1 poäng iallafall :) Bättre det än förlust. Just nu är jag sjukt trött, har jobbat idag sen kom mamma till mig, vi käkade middag tillsammans, det är inte så ofta det händer nu förtiden men det var trevligt. Tänkte käka lite kvällsfika på ett tag sen ska jag gå och lägga mig så jag är utvilad till imorgon, ska upp 05.30 så det är bra om jag kommer i säng i tid någon dag under veckan iallafall. 

Hoppas ni har haft en toppen dag idag :) Pussis!

Hockeykväll :)

Kom precis hem till pappsen, ska käka middag här idag också sen ska vi gå till grannen och se hockeyn, det är derby, Luleå-Skellefteå :) Håller tummarna på att Luleå vinner, men vi får se, det kommer säkert bli en rätt jämn match skulle jag tro.


Söndag 15/11

Godkväll!

Då var det redan söndag så imorgon börjar allvaret igen :) Har haft en super mysig helg. Gårdagen spenderade jag hemma hos mig med sis, Elin, Frida, Gutte, Thomas, Marcus och Lax, det var jätte trevlig och idag har jag hunnit med en hel del, for och storhandlade med pappa på storheden sen blev det middag hos han och efter middagen tog jag bussen till stan och då gick jag på inpuls och tränade med Tina, vi körde bodypump så imorgon kommer jag förmodligen ha lite träningsvärk, men det är skönt, då vet man att det har tagit ;)

Ska se Heartbreak Hotel nu, pusshej :)


-

Har precis bakat klart och resultatet blev jätte bra :)



Godmorgon Sverige

Jag vaknade precis, har sovit sjukt gott så känner mig rätt utvilad nu :) Kom i säng ganska sent igår så det är otroligt att jag redan är vaken, haha. Aja, ska städa lägenheten nu sen tänkte jag ta en promenad och gå och handla. Tänkte baka tosca kaka idag också, får ju finbesök senare så då vill man ju ha någonting att bjuda :) 

Hoppas ni får en trevlig lördag för det ska jag ha :)

I miss you ..

 


Mosters älsklingar!


Saknar mina sockerungar så sjukt mycket <3


Björn Nagander - The Anthem


Kusin Björn, så otroligt duktig :)


Underbart med helg

Är riktigt trött efter den här veckan, när jag kom hem från jobbet däckade jag i sängen och sov ca två timmar så ihelgen blir det riktigt lugnt för min del. Men nästa helg är det planerat för fest, ser framemot det och hoppas på att festsuget kommer tillbaka inom kort. Den senaste tiden har jag inte gjort ett skit, bara jobbat, tränat, sovit och ätit, så jävla boooring :p Men men .. Har inte planerat in så mycket ihelgen heller men det blir väl gymmet på söndag och imorgon ska jag umgås med lite folk, sis, dollan och bodengrabbarna kommer hit så det blir nog riktigt trevligt :)

Måste gå och göra lite nytta nu sen blir det idolmyyys :) Ciaaao!




Rihanna - Russian Roulette


Tisdag 10/11

Godkväll!

Kom precis hem efter en powerwalk med Benz, det var lite små kyligt ute men det var riktigt skönt. Har inte gjort så mycket mer idag, bara jobbat och vilat lite. Tänkte gå och duscha nu sen ska jag käka kvällsfika och sen ska jag gå och lägga mig, blir en ganska tidig kväll för mig men det behöver jag :)


Älsklings Benz :)


Ny vecka med nya möjligheter

Halloj!

Då var det en ny vecka med nya möjligheter. Jag började dagen med jobb sen hämtade pappa och sis upp mig och så for vi och kollade på en lägenhet i stan, pappsen kanske ska flytta, men det är ingenting bestämt än :)
Jag vaknade precis, har vilat lite och nu håller jag på i tvättstugan och så måste jag börja med maten. Ska på plannja ikväll med Tina så ska till stan på typ en timme så känner mig lite stressad. Direkt när jag kommer hem från basketen så måste jag gå och lägga mig, ska upp så tidigt imorgon och behöver min skönhetssömn. Har galet mycket på jobbet denna vecka också men det är kul att det går så bra :)

Måste kila nu, pusshejs!


Farsdag

Idag är det farsdag och vi har precis käkat pizza, det var pappas önskning
när han kom hem från Skellefteå så då beställde vi en familjepizza. 



Jag älskar dig ♥


Det är ingen vanlig dag ..

för det är Marias födelsedag, hurra, hurra, hurra!


Grattis älskade syster på 22 årsdagen, hoppas du har haft en underbar dag
med mycket tårta och presenter! Jag älskar dig så fruktansvärt mycket <3


Äntligen heeelg!

Är så sjukt trött efter den här veckan, vi har haft hur mycket som helst på konferensen men det är så kul att det går så bra för mig och min kära chef även fast det är lågkonjuktur :) Har även städat hotellrum i veckan för att typ alla städerskorna har legat hemma och varit sjuka, så det har varit galet mycket. Känns underbart med helg nu men det blir inte så mycket vila för min del, har träning ikväll sen kommer jag förmodligen däcka när jag kommer hem och imorgon har jag ingenting inplanerat förutom en fika med Hanna, ska bli kul och träffa min babe, var ett bra tag sen sist och på söndag blir det jobb + match så jag kommer nog vara rätt slut då men man överlever ju alltid som tur är.

Ska gå och läsa nu sen tänkte jag ta en powernap så jag orkar med min träning ikväll!

Hoppas ni får en toppen helg :) Puss & Kram!

RSS 2.0