Morsdag!

Godkväll!
Idag är det morsdag men jag har inte hunnit fira min kära mor, jag och Erica ska bjuda ut henne på middag i morgon så det blir mys. Är grymt trött just nu, funderar starkt på att gå och lägga mig men ska duscha och äta kvällsfika först för imorgon börjar en ny vecka och då blir det att jobba. Här kommer en liten sammanfattning av min helg.
Fredag: Jobbade, var hundvakt sen for jag hem och fixade mig sen for jag vidare till Sandra, umgicks med mjölkisgänget och sen cyklade jag in till stan och mötte upp Fenny, vi strosade runt på gatufestivalen och väntade på att skaburbian skulle börja spela sen promenixade jag och Sanna hem till mig på natten. Hade grymt kul den kvällen iallafall :)
Lördag: Började dagen med att vara hundvakt några timmar, gick på en lång prommis sen for jag hem, Mia kom och hämtade mig och sen drog vi till Mjölkis, var hos Soffe där det var fest men vi var nyktra. Jag sparar mig till nästa helg ;)  
Söndag (idag): Klev upp innan 10, började tvätta och städa i läggan sen satt jag på ballis och stekte ett tag innan jag mötte Sanna utanför coop, vi gick och käkade på Ericas jobb sen gick vi hem till mig och chillade, efter ett tag kom min syster och sen kom Danne också men det var trevligt. Orkar verkligen inte sitta vid datorn nå mer, ska gå och äta lite kvällsfika :) Hoppas ni har haft en toppen helg iallafall. Pussss !


Norra hamn ..

Hola!

Har varit hundvakt hela dagen idag, gick på en lång prommis med Ollibolli och Vicke i det underbara vädret. Fan vad varmt det har varit, och imorgon ska det tydligen bli 28 grader :) Hinner inte blogga nå mer, Mia ska hämta upp mig strax så det blir häng på Mjölkudden ikväll. Ha en mysig kväll!

Puss :]

Sanna feat Stina


Sanna rappar till Emma G på hennes 20 års fest ;)

Lyckad kväll/natt!

Har haft riktigt roligt ikväll/natt. Kvällen började med att jag cyklade till Sandra där det var massa brudar sen efter ett tag cyklade jag in till stan och mötte upp Fernanda, vi gick och väntade på att klockan skulle bli 00.10 då skaburbian skulle spela och när dom hade spelat klart så promenixade jag och Sanna hem till mig, vi kom hem för typ 15 minuter sen eller nå. Sanna har redan däckat i min säng men det är ju inte så konstigt för hon har rullat hela kvällen ;) haha! Ska överföra lite bilder till datorn sen ska jag gå och lägga mig :) Godnatt!    


Äntligen fredag :)

Ska bli så otroligt skönt med helg, sitter i stan just nu, är hundvakt :) kom in för ca 30 minuter sedan, har varit och sprungit runt stan med Ollibolli så är ganska trött i kroppen nu. Ikväll blir det lugnt, ska vara med Mia och gänget sen ska jag in till stan och möta Fernanda, vi ska se skaburbian som uppträder mellan strand och smedjan. Blir nog niiiice :)
Alla ska typ festa ihelgen förutom jag, men jag ska spara mig till nästa helg då det är premiär på farmen, ska bli grymt kul. Ska käka pizza nu men ha en mysig helg för det ska jag försöka ha :)


Godkväll!

Kom hem från helex för ett tag sen, det var grymt skönt och gymma :) Äntligen har jag fått min nya ipod som jag har beställt så ska överföra musik till den ikväll. Sitter och käkar lite glass just nu men ska snart hoppa in i duschen sen blir det packa väskan för imorgon ska jag vara hundvakt några timmar igen och sen blir det löpträning :)

Ska drao, pussis!

Torsdag 28/5

Kom precis till Carina, ska vara hundvakt åt Oliver och Vicke några timmar så jag ska gå på en lång prommis med dom snart :) Är riktigt trött just nu, började jobba 7 i morse och har inte sovit allt för bra i natt så jag har varit riktigt trött på jobbet men det gick bra iallafall. Tänkte fara på helex och gymma ikväll, tränar där Maj ut sen börjar jag på Inpuls.

Imorgon blir det helg, det ska bli så otroligt skönt, ser framemot den som fan även fast jag inte har planerat nå speciellt, det blir häng med mjölkisbrudarna iallafall och sen ska jag nog vara hundvakt så det blir nice. Ska börja ta på mig lite varmare kläder så jag inte fryser när jag ska ut, har dock långkalsonger på mig och det är Maj, det är fan illa.

Vi hörs, uppdaterar senare om jag orkar :)


Tisdag 26/5

Hello! :)
Sitter och lyssnar på musik just nu, käkade precis, det blev stekt kyckling och ris. Yummie! Har jobbat idag som vanligt och det gick bra, när jag slutade kom Hanna och mötte upp mig på jobbet sen gick vi och fikade. Hann shopa lite också, köpte nya underkläder och leggings, sånt som man alltid behöver. Är grymt trött just nu men det blir ingen powernap för jag måste diska och sen ska jag möta upp Hanna på busstationen, vi ska och kolla fotboll på hälsans sen ska vi till mig, hon ska sova här så det blir mys. Hoppas ni har haft en toppendag! måste göra lite nytta nu, ciaaaao :]


Ny vecka med nya utmaningar ..

Ja, då var det början på en ny vecka. Det var ovanligt lugnt på jobbet idag men imorgon kommer det vara full rulle igen :D efter jobbet gick jag förbi sun tan och solade sen mötte jag upp Sanna, vi strosade runt på stan ett tag sen for vi vidare till mig. Nu sitter jag hos pappsen, har precis ätit middag med grannarna, det blev grillat :) mumma! ska fara hem snart, blir en chillkväll ikväll, hade velat fara ut och springa men har ju som sagt ont i halsen så det blir ingenting..

Ska gå & vara social med folket innan jag börjar bege mig hemåt, puss! :]

Godkväll!

Idag har jag hunnit med en hel del, när jag vaknade så chillade jag ett tag sen började jag städa och sen gick jag på Ericas jobb och käkade middag, det blev en kycklingtallrik, så sjukt gott :) senare vid 7 tiden mötte jag upp Sanna, vi gick på en lång prommis sen tillbaka till mig, drack te och åt en macka. Ska börja fixa mig för sängen nu eftersom jag jobbar imorgon. Hoppas det är soligt imorgon så man kan vara ute och schteka lite ;)

Nu lockar sängen, godnatt!


Söndag 24/5

Godmorgon!
Jag vaknade för ca 40 minuter sen, grymt skönt och få sova ut. Idag blir det väldigt lugnt för min del, hade velat fara och träna på helex men har fått ont i halsen så det sket sig, fett less. Aja, tänkte städa och fixa lite i läggan nu och sen blir det nog en powerwalk med Sanna :] uppdaterar senare om jag orkar ..

Pussis!


Hemmakväll :]

Bestämde mig för att stanna hemma ikväll och bara mysa, cyklade till coop och handlade chirre och dipp och sen har jag sett hundtricket, var grymt länge sen man såg den sist, det måste ha varit när den kom ut på bio och det var typ 2002 om jag inte är helt ute och cyklar, haha. Är grymt trött så ska börja röra mig mot sängen snart, ska sova så länge jag kan imorgon för sen börjar en ny och tung arbetsvecka + massa träningar :)


Älskar den här låten!

Lördag 23/5

Godkväll!
Jag är enormt trött och sliten efter gårdagen, jag och Hanna skulle bara chilla och mysa hos henne i Boden men det blev ändrade planer så vi for till Luleå en sväng, hennes kompis fyllde 20 så det blev fest iallafall sen vid halv 1 fick vi skjuts till Boden, drog på ice en sväng, gratis inträde och det var seriöst dött som fan. Den senaste tiden har det varit värdelöst där, ingen ids gå dit nå mer för att det suuuuger. Aja, nu är jag hemma och chillar, käkade precis. Ska till Frida Aili på fest med Mia och gänget men vet inte om jag orkar, funderar på att mysa i soffan och äta nå gott istället, har ingen ork att fara någonstans. Ska gå nu, ha en mysig kväll :} ciaaao!

Jag, i norra hamn :]

Lite bilder från igår :)

  
 
 
 

Man mår som man förtjänar!

Ja, fyfan. Kan då säga att jag är enormt trött och sliten efter gårdagen, fick mig tre timmars sömn inatt så det är inte så konstigt. Gårdagen var grymt rolig, var först hos Mia och förfesta sen drog vi vidare på kafelino :} Har inte gjort så mycket idag, gick till mami och solade på ballis ett tag sen så for vi och lämnade Erica hos papi sen for jag och mamma vidare till willys och handlade och nu strax ska jag börja baka. Kommer förmodligen däcka jävligt tidigt ikväll, men det är bara bra eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Efter jobbet bär det av till Hanna, blir där till på Lördag :) ska bli skönt och få komma bort från Luleå ett tag, även fast det bara är en dag. Haha!

Ska överföra lite bilder från gårdagen nu, uppdaterar senare!


Onsdag 20/5

Tjenis!
Jag håller på och tvättar för fullt, ska snart hoppa in i duschen. Det blir party ikväll, Sanna har kommit hem från Oslo så det blir att fira henne ;) blir grymt kul! Är ledig i morgon så det blir riktigt skönt, jobbar fredag och sen bär det av till Boden till min babe, ska bli mys och bara chilla. Länge sen vi sågs! Aja, ska göra lite nytta nu :] Hoppas ni får en toppenkväll!  


TIDSFÖRDRIV

Lovar du att vara ärlig? Yes
Du heter: Emilia
Smeknamn: Emmy
Låt som när du är ledsen sörjer till? Finns många
Beroende av: Träna, vänner & familj
Vem behöver du mest just nu: Jadu, vettetusan
Vad tror folk om dig? Bra hoppas jag :)
Stämmer det? Jajemän
Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon, alltid glad, söt osv ..
Vad säger du för att imponera på någon? Inge speciellt
Hur imponerar man på dig? Charmig, trevlig, snäll
Brukar du skratta för dig själv? Oja, händer ibland
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Vet inte, har inte mobilen här just nu
Var bor du? I Luleå men är grymt sugen på att flytta härifrån
Trivs du där: Jodå men är less på stan
Äger du några converse: Nope
Sprit, cider, vin eller öl: Cider
Brukar du bli för full: Jao, det händer ibland
Vad har du för mobil operatör: Halebop
Är du allergisk mot något: Nej, inte vad jag vet
Har du haft sex idag: Nej
Nästa mål i ditt liv: Har inte tänkt så långt
Hur svarar du i mobilen: Hej, det är Emilia!
Vem ringde du senast? Sis
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Mycket, orkar inte skriva ner det
Antal timmar sömn inatt: 6 kanske?
Sov du ensam: Yes
Brukar du komma i tid: Jo, alltid
När mår du bra: När jag tränar, umgås osv ..

När blev du fotad senast: Kommer inte ihåg
Hur känner du dig nu: Är grymt trött, annars helt okej
Vanligaste färg på dina kläder: Olika
Vad tycker du om fötter: Jadu, kanske inte det mysigaste
Vad saknar du: Mycket
Hade du en bra kväll igår: Sådär
Favorit dryck på morgonen: Mjölk eller vatten
Rakar du benen: Självklart
När brukar du oftast gå och lägga dig: Efter 22.00
Är du blyg? Nej
Sysslar du med någon idrott: Yes, spelar basket
Vill du hellre ha mail än brev: Spelar ingen roll
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jo

Har du spytt offentligt: Nej
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Mycket ;)
Är du nöjd med ditt liv: Jodå
Är du bortskämd: Nej, verkligen inte
Vad gör du i morgon: Jobbar & umgås med mjölkisgänget
Vad är det värsta du vet? Egoister
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Det beror på eftersom jag har egen lägenhet
Vad behöver du just nu? Sömn
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Det finns många
Har du bra vänner och äkta vänskap? Jao
Vad använder du för shampoo? Olika
Vad är det finaste du fått? Ingen aning
En speciell dag du minns: Kommer inte på någon
Hur gammal är du: 18
Om fem månader: 19 år & 3 månader
Du samlar på: Money
Gröna eller röda äppeln: Röda
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Olika, men oftast min big sis
Gillar du golf: Nja, sådär
Vilken tid gick du upp idag: 06.00
Har du sovit i din egna säng inatt: Yes
Har du strumpor på dig nu: Nej
Vad ska du göra ikväll: Städa med laget sen blir det bara att chilla

Tisdag 19/5

Hello! :)
Kom hem för ett litet tag sen, var och handlade efter jobbet så ska snart börja laga middag sen blir det städning med laget. Är grymt trött just nu, får se om jag hinner ta mig en powernap innan jag och Emma ska cykla till Bergviken :) Trodde faktist att jag skulle ha träningsvärk i hela kroppen efter gårdagens pump men det har jag inte, bara i benen och rumpan, men det är skönt ;) Blir en lugn kväll ikväll, kanske blir en promenad med Danne, vi får la se. Ser framemot morgondagen, Berget kommer hem så det lär ju firas på något sätt. Ska fixa lite annat nu, pusshej! :]


Spårlöst ..

Sitter och kollar sista avsnittet av spårlöst just nu, det slutar 10 och då blir det sängen för min del, börjar jobba 7 imorgon så det blir uppstigning tidigare än vanligt. Mina ben är seriöst som spaghetti efter body pumpen, lär ju ha jävligt mycket träningsvärk i morgon eftersom det var ett bra tag sen jag körde det sist, men det är skönt, då vet man att det har tagit ;)
Ska fortsätta se tv nu, byyye!

Måndag 18/5

Nu är sommar värmen äntligen på g, fan vilket underbart väder det har varit idag. Efter jobbet mötte jag upp Fenny, vi gick till kultan och solade, satt där ett tag sen gick vi på dagge och köpte sallad så det blev våran middag, gick tillbaka till kultan och käkade den där sen cyklade jag hem. Tänkte ta mig en powernap innan jag ska börja traska in mot stan, blir att köra bodypump ikväll, ska bli skönt, var ett tag sen sist. Uppdaterar senare om jag har någon ork ;P



Söndag 17/5

Kom precis hem från min kära mor, har käkat tacos och umgåtts lite, blir inte att
man ses så ofta när man bor själv osv. Är grymt trött just nu, låg och vilade med mami i soffan ett tag innan jag cyklade
hem men har inte piggnat till så hade lätt kunnat gå och lägga mig nu men det går inte för Linn ska komma hit på ett tag, var grymt länge sen vi hittade på nå så det ska bli kul :) Jag vaknade vid halv 1 idag, kastade på mig träningskläderna och for ut och sprang sen körde jag lite fys, känner mig riktigt duktig och i morgon blir det att köra body pump. Ska hoppa in i duschen nu men ni får ha en mysig kväll! Hoppas helgen har varit toppen för det har min varit :] Puss !

Lördag 16/5

Ja, då var det Lördag. Kom precis in från ballis, har suttit ute och solat i bikini och det var underbart, nu är sommaren äntligen på g. Gårdagen var mycket trevlig, det blev lite ändrade planer. Skulle ta en powernap men slog av klockan när den ringde så vaknade 2 timmar senare och då var klockan 20.00, hade verkligen ingen lust att göra nå men det slutade med att jag cyklade till Mia där Bella, Sandra och Emelie var. Efter en timme eller nå så började vi shotta, jag hade verkligen inte tänkt att dricka men det blev lite impuls, sen drog vi in till udden och kom hem till Mia klockan 5 på morgonen så har typ fått 1 timmas sömn inatt. Men jag överlever alltid, ska gå och duscha nu för sen har jag lagavslutning med laget, vi ska bowla och käka pizza så det blir kul och efter det ska jag och sis promenixa till Olivia sen ska vi tre promenera vidare till mig där det blir schlagermys. Hoppas ni också får en mysig kväll! :]


Malena Ernman - La Voix

Underbart med helg!

Nu är det äntligen helg och jag kan då säga att jag är helt slut i kroppen efter denna vecka. Efter jobbet mötte jag upp Jasna, vi gick och solade sen gick vi vidare till helex och gymmade. Riktigt roligt att träffas, var så länge sen sist :) får se vad som händer i kväll, ska mest troligt vara med Fernanda om jag nu orkar, måste ta en powernap och se hur jag mår efter det, annars blir det bara att vara hemma och ta det riktigt lugnt. Det är inte så konstigt att jag är så trött eftersom jag har jobbat och tränat hela veckan och fått alldeles för lite sömn, så det blir att ta igen allt i helgen. Har hört att det ska bli fin väder hela helgen så jag hoppas på det så man kan få vara ute och sola när man är ledig. Är så less för det är alltid svin fint väder när man jobbar och sen när man är ledig då är det självklart skitväder. Aja, soffan lockar så ska gå och ta mig min efterlängtade powernap nu! :) Ciao.


Torsdag 14/5

Godkväll!
Vilket underbart väder det har varit idag, så otroligt varmt :] har varit grymt mycket på jobbet idag så jag jobbade över 2 timmar och 30 min men det gick jätte bra. Efter jobbet gick jag på en prommis med Oliver & Vicke sen tog jag bussen hem. Lyckades däcka på soffan när jag kom hem sen gjorde jag middag och nu har jag precis varit ner i tvättstugan och stoppat på 3 maskiner så ska diska och fixa lite i läggan nu. Känns underbart att det bara är en jobbdag kvar innan helg, ska bli så skönt med lite ledigt. Har lite planer inför helgen, hade tänkt fara till Hanna på lördag men det går inte eftersom vi har lagavslutning men vi får se hur det blir med det. Imorgon blir det jobb som vanligt sen ska jag och gymma med Jasna, var ett bra tag sen vi umgicks så det ska bli kul. Ska ta tag i disken nu, kanske uppdaterar senare.
 

sommaren 08 ..

Det är inte lätt när det är svårt..

Nu när jag äntligen har tagit mig upp på benen från all jävla skit så är det självklart någon som drar ner mig i skiten IGEN. Jag är så jävla less på att må dåligt, är det någon som har gjort det så är det jag. Vill kunna leva ett normalt liv som alla andra, men nej, jag ska kämpa för att lyckas med allting och nu orkar jag fan inge mer. Har verkligen ingen lust att vara kvar här, allt känns så jävla meningslöst. Hade jag inte trivts så bra på mitt jobb som jag gör så hade jag nog dragit härifrån för länge sen, det ända som gör att jag håller mig kvar här är jobbet. Tur att jag har mina jävla lyckopiller som håller mig uppe litegrann iallafall. Hade tänkt fara och köra bodypump ikväll men det blir nog ingenting, är så jävla ledsen så kommer nog grina till sömns.. Hoppas ni har haft en bra dag iallafall!


Bokat & klart!

Känns underbart att jag nu har bokat en resa till mina kära syskon i Nyköping, far dit 8:one Juli, dagen efter min födelsedag. Var sjukt jävla deprimerad igår men nu mår jag lite bättre, har mina dagar då jag verkligen vill gräva ner mig, men jag vet att jag klarar det, jag har gått igenom så otroligt mycket och under en såpass lång period så varför skulle jag inte klara av det liksom? Men när man väl är deprimerad så är allt åt helvete och man vill bara försvinna bort från allt, men man klarar mer än vad man tror. Aja, ska gå och lägga mig i soffan nu och se schlager, det är semi ikväll så vi får hoppas att Sveriges bidrag går vidare till finalen på Lördag. Byyye!


..

JAG ORKAR INGE MER.. :'(


Måndag 11/5

Tjabba!
Idag är det måndag, det innebär en ny vecka med nya möjligheter. Min kära syster drar till Sthlm på typ två timmar, är grymt avis, hon ska se Beyonce på onsdag men det är hon värd :) Håller på med middagen just nu, sen ska jag cykla till helex, ska och träna med Fenny. Är jävligt trött just nu men hoppas jag piggnar till när jag har fått lite mat i magen. Efter jobbet mötte jag upp Fenny, vi kollade runt lite på stan sen gick vi på mat & prat och fikade, mycket trevligt. Kommer bli riktigt lugnt ikväll, efter jag har tränat kommer jag förmodligen däcka, är så otroligt trött och hinner inte med någon powernap. Har inte tid och sitta här nu, måste käka! Puss :)

Måns Zelmerlöv - Hope and glory (slow)


Home sweet home :]

Kom hem vid 13 tiden idag, tog på mig träningskläderna och sprang till helex, gymmade ett tag sen sprang jag hem igen. Det gick grymt segt att springa hem när jag hade gymmat, mina ben var som stenblock. Aja, när jag kom hem duschade jag sen cyklade jag till Ericas jobb och käkade middag med henne, tröck en pizza men det var grymt gott :) såg precis klart hockeyn, Sverige vann mot Usa så dom fick brons. Ska gå och packa upp väskan nu, uppdaterar senare om jag orkar! Ciaao :)


Lördag 9/5

Goddag!
Kom hem från Kalix för ett litet tag sen, jag, papi och sis for dit och handlade lite sen bjöd papi oss på solning :) hittade mig ett par gladiatorsandaler i en pumpsvariant också, blir perfekt till sommaren. Är riktigt utvilad nu, har sovit 12 timmar i natt men det behövdes kan jag då säga. Ska gå till lillstugan och göra upp en brasa nu sen dammtorka lite och fixa, blir mys i stugan ikväll med sis, spela kort och äta gott :) Ni får ha en mysig lördag för det ska jag ha.

Pussss!

Underbart med helg!

Äntligen helg och den ska jag spendera i stugan hela helgen lång, ska bli så skönt och bara vara :) kom hit tidigare idag och då har jag och sis varit och hälsat på våran farbror sen gick vi över till faster Vivi och Stig sen gick vi till Helle och Micke för dom är också i stugan. Jag och Erica ska gå till lill stugan snart där vi ska sova! Hoppas det blir fin väder i morgon så man kan vara ute hela dagen. Det sög att Sverige förlorade mot Canada i semin men man kan ju inte vinna allt som sagt ;) Ska gå till stugan nu, sov så gott! Kram :]

Torsdag 7/5

Godkväll!
Ser hockeyn just nu, Sverige - Tjeckien och Sverige leder med 1-0, hoppas det håller i sig hela matchen. Kom hem för ett tag sen och är grymt trött. Efter jobbet idag gick jag på stan, gick förbi trudes och köpte värmeskydd till håret sen strosade jag runt lite på stan, hittade dock ingenting men träffade Mia, Bella och Mutte på kultan :) senare tog jag bussen till papi, blev grillat till middag med några grannar, måste säga att det var grymt jävla gott. I morgon drar jag, papi och Erica till stugan och blir där hela helgen så det ska bli grymt skönt. Fernanda och Emil ska bo i min lägenhet medans jag är borta så dom håller ställningarna i läggan ;) haha! Aja, ska packa nu, men ha en trevlig helg :) Pussss!


faster, sis & papi i stugan för några år sedan ..

Onsdag 6/5

Hola!
Vilket jävla skit väder det är idag, fett less, vill ha SOMMAR nu. Aja, kom precis hem, tog en runda på stan när jag slutade jobbet sen gick jag på sun tan och solade, det var grymt skönt. Ska börja med maten på ett tag, har sista basketträningen ikväll innan uppehållet, blir skönt med lite uppehåll men då blir det gymmet istället och sen blir det sommarträningar på ormberget. Har äntligen fått in lite pengar på kontot så imorgon efter jobbet blir det stan, ska kolla om jag hittar nå nytt ;D ska ta en powernap nu, ciaao.


jag & micka, hösten 08 :)

Tisdag 5/5

Kom precis hem, har varit och fixat Mias födelsedagspresent med Bella och Mutte ;D Är grymt trött just nu, hade behövt ta en powernap men det hinner jag inte, har tvättstuga snart och så ska jag dammsuga så det har jag inte tid med helt enkelt, men det blir en tidig kväll för mig för jag börjar jobba 07.00 imorgon. Ska gå och göra lite nytta nu :D Jag kanske uppdaterar senare om jag har lust, pösss!

<3

Saknar dig så otroligt mycket farmor!


Måndag 4/5

Kom precis in genom dörren, har varit på en prommis med Benz sen gick jag och handla lite :) Efter jobbet gick jag till kultan, satt och solade där med Fenny ett tag sen cyklade jag hem, kollade hockeyn och sen somnade jag en timme typ men det var skönt, behövde vila lite. Hade träning ikväll men eftersom jag fortfarande är förkyld så kan jag ju inte träna och det suger :/ men ska dricka mitt rabarber te nu och kolla lite tv, ha en mysig måndagkväll. Pussis! 


jao 

Söndag 3/5

Godkväll!
Jag borde egentligen inte vara vaken vid den här tiden men jag vaknade halv 3 idag på dagen så har lite svårt att somna, men jag får skylla mig själv. Jobbar imorgon och börjar halv 8 som vanligt så det blir uppstigning kl 6 på morgonen, det suger att jag är så morgontrött när jag ska upp så tidigt men man piggnar ju till som tur är :) Idag har jag inte gjort allt för mycket eftersom jag har sovit bort halva dagen typ, var med Andrej ett tag på eftermiddagen sen har jag bara varit hemma och fixat lite i läggan osv :) Måste försöka sova nu så jag orkar upp och jobba imorgon men sov så gott! Kram ..

Halloj!

Kom precis hem, Mia och Bella skjutsade hem mig från mjölkis så jag slapp cykla :) jag och Mia har varit och jobbat med Bella på hennes pappas 50 års fest, var där från 17.30-23.30 så har rätt ont i mina fötter nu men det gick jätte bra. Sitter och käkar nudlar förtillfället och efter det blir det sängen kan jag då lova, är helt slut i kroppen även fast jag inte har gjort så mycket idag. Hoppas ni har haft en toppendag :)

..

Kom precis hem, har varit hos Mia och chillat med henne, Bella och Sandra. Är grymt trött just nu så ska gå och lägga mig i sängen men först blir det mys med Sussie :) Hoppas det blir fin väder imorgon så man kan sitta ute och pressa och få lite färg, hade varit jävligt skönt :) Aja, orkar inte blogga någe mer! Sov så gott :)


Min lilla älskling !

Fredag 1/5

Hellu!
Gårdagen var riktigt trevlig även fast jag var nykter :) jag och sis tog nattbussen hem från Boden 02.05 så vi sov hemma, det finns seriöst inge bättre än att vakna hemma i egen säng. Har typ inte gjort ett piss idag, hämtade cykeln hos mami idag sen cyklade jag hem, gjorde lite käk sen kom Andrej förbi och nu sitter jag här och väntar på att Mia ska ringa, får se vad som händer ikväll, det snackades om att vi skulle grilla men vi får la se :)

Här kommer lite bilder från gårdagen:

   
   
   


RSS 2.0