..

Vet inte vad jag ska säga, jag känner mig riktigt ledsen, låg och förvirrad ..


22 MAJ

Sitter hos pappsen just nu och taggar inför kvällen, vi ska fira Peter och Razwan på Lotus ikväll, det ska bli riktigt roligt och få träffa alla grabbarna igen :) Ska gå och käka pizza med syrran nu och sen ska jag springa till bussen, blir fix hos Hanna innan vi beger oss till Lotus.

Pusssss!


20 MAJ

Gud vilket underbart väder det har varit hela veckan, sommaren är verkligen här nu :) Det har varit galet varmt varenda dag så direkt efter jobbet har jag cyklat hem och lagt mig på gräsmattan bakom mamma, man måste verkligen passa på att steka när det väl är fint :)

Är rätt slut i kroppen och ont i huvudet har jag också, men jag har druckit väldigt lite idag så jag får skylla mig själv ;p Om ett litet tag ska jag möta upp Tina och då ska vi gå på en kvällsprommis och sen när jag kommer hem blir det att göra lite fiberhavregrynsgröt och sen är det dags att data kudden, sista arbetsdagen imorgon sen är det heeeelg ..


- Underbara sommar -


17 MAJ

Då var den första arbetsdagen avklarad, skönt! Måndagar är alltid jobbigast eftersom man har en hel jobbvecka framför sig. Jag började dagen med jobb och när jag slutade så cyklade jag hem, böt om direkt sen gick jag och la mig på gräsmattan i bikini, galet varmt det har varit idag alltså, precis som det var ihelgen men jag klagar då inte :) Och kvällen har jag spenderat med pappa och Erica, vi har suttit i norra hamn och bara tagit det lugnt, det bjöds även på lite live musik när sångaren i Skaburbian kom dit så det var niiiice :)

Jag ska gå och vara social med min far nu och sen blir det hopp i säng.

Pöss!


15 MAJ

Fyfan vad underbart väder det har varit idag :) Nu är sommaren äntligen här ..

Gårdagen spenderades i Boden hos Hanna, det blev inge utgång så vi var hemma hos henne och chillade, skönt att inte vakna upp bakis eftersom det var så fint väder. Och idag mötte jag upp Carin på stan, vi strosade runt lite och sedan gick vi på Hanssons och fikade/lunchade. När jag kom hem från Boden for jag till Mia där det blev grillat till middag med brudarna och lite kubbspel på kvällskvisten. Nu sitter jag hemma hos mami och ska snart gå och lägga mig, har grymt ont i huvudet så orkar typ inte vara vaken ;p

Aja, nu ska jag bege mig från dumburken! Good niiiight ;-*


12 MAJ

Tjenis!

Kom precis hem från jobbet så nu är jag hemma hos mamma och chillar :) Jag är ledig imorgon eftersom det är en röd dag, det ska bli riktigt skönt för nu har jag jobbat åtta dagar i rad och på fredag jobbar jag till ca 12 och sen är jag ledig hela helgen så jag har bara en halvdag kvar att jobba, nice nice nice :)  

Helgen ska spenderas i B-town, på fredag efter jobbet beger jag mig till Hanabanana, vi får dock se vad vi hittar på, antingen blir det fest eller myskväll och på lördag ska jag och fika med Carin :) Och sen ska jag försöka fara ut och springa någon gång under helgen om jag känner mig piggare, min förkylning har inte släppt än och den bröt ut förra veckan så det är på tiden att jag blir frisk snart.

Ska packa väskan nu sen möta upp Sanna i staaan! Hoppas ni får en toppen dag :) Pusshej!

Skaburbian is the shit ..










Snodd av Erika ..

7 har du:
ett förhållande: Nej.
en bra bästa kill-vän:
Yes :)
blivit kär vid första ögonkastet:
Nej, det har jag inte.
haft ett one-night-stand: Jajemen.
skrikit åt en lärare: Nepp.

kysst någon och sedan ångrat dig: Det har hänt.
något smycket över tusen spänn: Tror inte det.


6 dagens:
klädsel: Jobbkläderna.
vill ha: JUNI :)
låt: Jason Derulo - Ridin' solo.
drog: Träna.
köp: Två jeansleggings.
tanken när du såg dig första gången i spegeln när du vaknade: Trött tjej.

5 första:
vän: Kommer inte ihåg.
kyss: Kommer inte ihåg. 
husdjur:
Pelle, våran första undulat.
semester: Mallorca.
fylla: Jag hade hunnit fylla 18.


7 senaste:
person som messa dig: Sanna
personen du kramade: Jasna.
personen som ringde dig: Papi.
personen du sa "jag älskar dig" till: Vettetusan.
alkoholdrycken: Cider.
gången du grät: Vet ej.
måltiden: Lunch, pastagratäng med kyckling och pesto.


5 skulle du:
hoppa fallskärm: Ja, det hade vart en upplevelse.
våga hoppa bungyjump: Tror fan inte jag vågar det.
dejta en kille med mycket tattueringar: Jadå, men man behöver ju inte överdriva ;p
kalla dig själv lycklig: Ibland.
kunna springa 10mil: Oh yes!

6 vad:
gör du just nu: Svarar på dessa frågor och väntar på att middagen ska bli klar.
ska du göra imorgon: Jobba och sedan promenera :)
vad säger du till dig själv när allt känns svårt: Det är bara gilla läget, alla har motgångar ibland.
har du med dig på bio: Sällskap
är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Kroppsbyggnaden och stilen.
skulle du göra om du vann på lotto: Fara utomlands och leva livet ;)

6 blandat:
är du blyg inför motsatta könet: Nej :)
hur gammal blir du nästa födelsedag: 20.
kramar eller kyssar:
Både och.
vilken ålder har varit bäst hittils: Vet inte. 
sova på mage, sida eller rygg: Sida!


4 MAJ

Gud vilket underbart väder det har varit idag, man känner verkligen att den efterlängtade sommaren är på G :) Jag har varit hemma från jobbet idag och igår pga min förbannade förkylning så jag har bara varit hemma och chillat och kurerat mig, sjukt tråkigt men jag känner mig mycket piggare idag så imorgon ska jag jobba :)

Ikväll ska jag umgås med Fenny och Sanna, Fenny kommer hit alldeles strax och då ska vi ta en promenad och möta upp Sanna och sedan fortsätter vi vår promenad till tunavallen där Notviken möter Sunnanå :)

Ha en trevlig kväll, pusshej!

1 MAJ

Godkväll!

Kass uppdatering från min sida, men det är ju inge ovanligt. Jag tänkte först och främst berätta att plannja förlorade den femte SM-finalen mot Norrköping Dolphins ikväll så det innebär att Norrköping har tagit hem SM-Guldet, dom vann med 4-1 i matcher, jävligt hängigt men men ..  

Tänkte berätta lite om min helg :) Den har jag spenderat med mina vänner, igår (valborg) jobbade jag sen mötte jag upp Tina på stan, hittade dock inge nytt till kvällen förutom ett halsband, när man verkligen måste hitta någonting då hittar man inte ett skit, det är så tyyypiskt ;p Aja, sen cyklade vi hem, jag tog en powernap och sen bar det iväg till familjen Granberg där det blev grillning och förfest med brudarna och sedan avslutades kvällen på cleo där Million Stylez spelade, så det var jätte trevligt :) Och idag när jag vaknade upp hade jag självklart blivit riktigt förkyld så jag är helt igentäppt i näsan och har ont i huvudet plus halsen, alltid lika nice, NOT. 

Jag tänkte gå och bädda rent i systers säng nu och sedan sova, hoppas verkligen att jag känner mig piggare imorgon för jag har inte tid att vara hemma från jobbet .. Men ha en super trevlig kväll/natt allesammans!

Pusss :}

RSS 2.0