Torsdag 29/10

Kom precis hem från jobbet, vi har haft vinprovning sen blev det middag på Talkotten :) Yummie! Har inte gjort så mycket idag, jobbade som vanligt sen for jag hem, fixade lite och tog en powernap sen tillbaka till jobbet. Ska strax gå och lägga mig, börjar 07.00 imorgon så ska upp rätt tidigt men sen blir det helg, fan vad skönt det ska bli. Hade först tänkt att fara på farmen på Lördag men det blir ändrade planer, jag ska vara hemma och mysa istället, tänkte basta och umgås med mammsen. Är inte alls taggad på att festa, så det blir väldigt lugnt för min del :)

Hoppas ni får en härlig halloween helg :)  


Onsdag 28/10

Tjenis!

Det var ett tag sen jag bloggade men har inte haft någon lust men nu tänkte jag uppdatera lite :) Jag har inte gjort så mycket den senaste tiden, typ bara jobbat och tränat. Men i Fredags tog jag flyget till Johan, jag spenderade hela helgen där och det var hur mysigt som helst :) Jag kom hem ganska sent i Måndags, ca 24.00 så var rätt trött på jobbet igår, men det gick bra iallafall. Blev en tidig kväll igår så nu är jag utvilad! Pappa kommer och hämtar mig på ett tag och då ska vi hem till han, jag ska börja städa hans lägenhet eftersom han är handikappad (hans hälsena har nästan gått av). När städningen är klar blir det gomiddag sen har jag basket träning.

Ska packa träningsväskan nu! Pusss :] 

Torsdag 15/10

Då har man blivit sjuk, känns inge vidare :/ Klev upp klockan 6 imorse och tänkte fara till jobbet men jag var så fruktansvärt svag och orkeslös så bestämde mig för att stanna hemma och sova. Blir en väldigt lugn kväll för mig, ska se mammas pojkar sen blir det sängen. Jag hoppas verkligen att jag känner mig piggare imorgon så att jag orkar jobba, har lite ärenden som jag måste fixa efter jobbet så det hade vart bra och sen på lördag blir det fest i Boden och det vill jag verkligen inte missa. Aja, ska kurera mig så gott det går :)

Uppdaterar senare om jag orkar, pöss!


Svenska hollywood fruar i Sverige


Haha!


Onsdag 14/10

Då var denna Onsdag över och snart ska jag gå och lägga mig. Känner mig inte speciellt pigg även fast jag har sovit tre timmar efter jobbet, är så less på att vara trött och hängig hela tiden, blir riktigt jävla deprimerad av det. Vill kunna träna och röra på mig, mår så otroligt bra av det men när jag inte får/orkar anstränga mig eller nå så blir det bara jobbigt. Har känt mig hängig i snart två veckor så jag har förmodligen en infektion i kroppen som spökar och jag väntar bara på att den ska slå ut snart. Jag hoppas verkligen att jag inte blir sämre för ihelgen blir det att fira Gutte och Johan i Boden och det vill jag inte missa, ska bli riktigt roligt :)

Tänkte gå och lägga mig i soffan och fortsätta se fotbollen nu! Pussis :)



Söndag 11/10

Hello!

Då var denna helg över och jag har inte gjort något speciellt. I fredags jobbade jag sen blev det plannja med Linn och igår var jag hos mamma, vi åt tacos och tog det lugnt och idag har det inte hänt någonting, jag har sovit hela dagen typ och nu har jag precis sett klart ensam mamma söker. Hade behövt städa lägenheten ihelgen men jag har inte haft någon ork så jag måste ta tag i det till veckan. Imorgon blir det jobb som vanligt sen ska jag och gymma på inpuls, jag har inte hunnit gymma speciellt mycket den senaste tiden för att jag har jobbat och haft basket träningar men jag ska försöka trycka in några pass under veckan. Hoppas ni har haft en toppen helg iallafall!

Måste ta tag i disken nu, ciao :]


Världens starkaste barn


Pojken är bara 4 år och så sjukt vältränad ..


Bloggtorka

Det kan man lugnt säga att jag har, jag har verkligen inte haft någon lust att blogga och det här vädret gör ju inte en mer motiverad. Jag hatar verkligen den här årstiden, hösten. Okej, det är jävligt mysigt när det börjar bli mörkt och man kan börja tända ljus för det finns ju inge mysigare, men det är seriöst det enda positiva. Jag blir alltid så sjukt deprimerad under den här perioden.

Sitter och lyssnar på farmors favoritlåtar just nu, i Måndags var det två år sedan hennes begravning ägde rum i Töre och jag saknar henne så obeskrivligt mycket, hon betydde så fruktansvärt mycket för mig och våran relation var väldigt speciell.

Här kommer lite bilder från hennes minnesstund: 

 
  
 
 
  
     
                          Jag älskar dig av hela mitt hjärta <3


RSS 2.0