Söndag 24/10

Då var det slutet på denna helg, kan dock inte påstå att jag har gjort så mycket nytta denna helg. Jag har vart hängig hela veckan i princip och i fredags när jag kom hem från jobbet hade jag feber, så jag har legat i sängen mestadels, förutom igår då jag for till Linus och kollade film och chillade :)

Väntar på att mammsen ska komma hem snart, det blir tacopaj till middag sen blir det en promenix med Tina och sen avslutar jag kvällen i soffan framför ensam mamma söker :)

Btw, nu är det bara 40 dagar kvar tills vi drar till Thailand, wonderfuuul ..


Torsdag 7/10

Godkväll!

Sitter hemma hos pappsen och dricker te, är galet trött så tänkte gå och lägga mig på ett litet tag. Har jobbat idag och sen kom mammsen och hämtade upp mig, vi for till kiropraktorn och knäckte till min rygg. Har träning just nu men måste ta det lugnt efter denna behandling och nästa vecka måste jag dit igen, jag kommer bli RUINERAD, 450 kr för 30 min, det är inte speciellt billigt, men det är det värt i slutändan ..

Helg imorgon, så skönt! Börjar dagen med jobb sen ska jag få massage av Jasna och sen får jag se vad som händer, antingen blir det idolmys hemma i soffan eller så blir det häng med mjölkisgänget. Och på lördag har jag match och sen ska jag vara hundvakt åt Beeenz :) Älsklingsvovven min!

Ska börja röra mig mot sängen nu! Good night ;-*

Good shit!


Cheryl Cole - Parachute


Cee Lo Green - Fuck you


Tom Boxer - Morena


Bruno Mars - Just the way you are


Äntligen helg!

Gud förbannat så skönt med heeelg! Jag är helt slut i både kropp och knopp efter denna vecka, jag och min underbara chef har haft fullproppat med konferenser men det har rullat på som det ska :) Vi har även fått två presenter av två konferensgrupper som vi haft :) Första presenten fick vi av Schwarzkopf(frisörschampoo/conditioner, dustit och hårspray) och i den andra presenten som vi fick av Scandinavian Cosmetics fick vi lite makeup och hudvård. Hur bra grejer som helst, så det är bara tacka och ta emot :) 

Ska göra middag nu sen får jag se vad jag hittar på :) Hoppas ni får en toppen helg, pusshej!

RSS 2.0