Basic Element - Touch You Right Now


Torsdag 26/2

Imorgon är det fredag, det innebär att jag bara har en dag till att jobba sen är jag ledig hela helgen, underbart! ;) Har inte gjort så mycket idag, bara jobbat sen gick jag på stan med mia och soffe ett tag sen drog jag hem, har bara suttit här och chillat och gjort käk. Tänkte städa snart, ska och handla lite senare med brudarna :) ska försöka lägga mig i tid ikväll så jag får 8 timmars sömn inatt men det är inte ofta jag lyckas med det, men jag får skylla mig själv helt enkelt. Aja, ihelgen har jag inte planerat så mycket, blir rätt lugnt tror jag! Imorgon kommer brudarna till mig iallafall, vi ska laga middag och sen får vi se om det blir utgång :) Nu är pappa i sthlm och erica i nyköping hos våra syskon och jag vill också vara där, är sjukt avis alltså. Saknar alla nära och kära där nere! :/ Men till sommaren ska jag fara dit så jag har ju någonting att se framemot iallafall. Har faktist lite planer inför sommaren när jag får semester så det känns skönt för jag hade inte tänkt att hänga här hemma iallafall. ;P
 

Vinter i Luleå, 13/2 2009 ..

Onsdag 25/2

Gokväll! Är sjukt trött, borde egentligen ligga i sängen och sova men kom hem vid halv 10 för våran träning slutade 9 så nu har jag precis duschat och käkat lite kvällsfika, alltid lika gott. :) Klev upp kl 6 imorse som vanligt sen for jag på jobbet, där var det full rulle, hade flera konferenser så jag jobbade över ett tag sen for jag hem och kopplade ihop datorn, har äntligen fått hem den till min lägga, så jävla underbart. Imorgon blir det jobb sen ska jag, mia, soffe, bella och sanna fara och handla för på fredag ska vi ha middag hos mig osv, det blir myyys! :) Får se om jag far på helex sen på kvällen och gymmar lite, skulle vara skönt men vi får se hur mycket kroppen orkar, har inte återhämtat mig helt efter operationen så jag är rätt trött på dagarna men det blir väl bättre hoppas jag. :)

Aja, ska gå och lägga mig i sängen och mysa med mina älsklingar nu! Sov gott & dröm sött allt folk ;)  


Me, myself and I ..

Tisdag 24/2

Idag är det fet tisdag och då trycker man semlor, haha! Har aldrig tyckt om det så det käkar jag aldrig ;P Var på första basketträningen igår, var typ 6-7 månader sen jag spelade basket och det var grymt roligt, men måste ta det lugnt nu
i början men det kan jag inte. Om jag ska träna så ger jag allt, kan inte chilla på en träning, haha ;P Tur att jag har Frida som bossar över mig när jag får vara med och när jag måste vila. 

Ska berätta lite om helgen som varit:

I fredags kom mia, sanna, eve och några av hennes kompisar till mig, vi förfestade och spelade alias. Vid tolv tiden tog vi taxi in till stan, vi hade tänkt gå på kafelino men när vi kommer dit var det svin lång kö så vi stod där ett jävla bra tag men jag pallade inte stå i kön så länge så jag och simon drog på max och käkade sen for vi hem till mig, kolla tv sen gick jag och la mig.

Lördag:
I lördags tog jag bussen till Hanna, hon mötte upp mig sen gick vi till henne och fixade oss sen for vi till Elin, käkade tacos hos henne och sen började vi förfesta, spelade alias och hade svin kul sen drog vi vidare på ice. Jag trodde det skulle vara mycket mer drag på ice men det var rätt dött! Träffade dock Carin, alltid lika kul och träffa henne när hon kommer hem.

Söndag:
Jag och Hanna vaknade vid ett, åt frulle sen låg vi i sängen och snackade om allt mellan himmel och jord. Efter någon timme kom Carin och hämtade upp mig, vi for på Opalen och fikade och pratade massa, alltid lika skönt och prata med henne. Hon vet precis vad jag har gått igenom och har alltid funnits där vid min sida så hon betyder enormt mycket för mig. Tog bussen hem vid fem sen gick jag och sanna på max och käkade, fett gott.

Måste börja dra hem nu, har tvättstuga på 50 min sen ska jag och handla, men ha det så bra! ;D Pöööööss ..


Måndag 16/2

Idag är det måndag, det innebär att det är en ny vecka med nya möjligheter. Sitter på kulturens hus just nu, hänger här för tillfället när jag inte har någon dator hemma. Helgen har varit bra, har bara tagit det lugnt, i lördags lagade jag, mia och bella gomiddag hos mig sen kom hanna, vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord och sen spelade vi alias, riktigt roligt spel måste jag säga, haha. Igår klev jag och hanna upp vid 11, åt frukost sen tog vi bussen till hälsans och kollade min match, vi vann mot bg med 7 poäng så det var grymt bra :D .. Hoppas den här veckan går fort, har mycket att se framemot ;) sanna kommer hem från oslo på torsdag och så fyller bella år och på lördag ska jag till hanna och då blir det ice, ice baby.

Är grymt avis på min far och syster, dom far sthlm den 24:e februari, sen far dom till nyköping för david ska döpas 28:e och det missar jag, hade velat följa med men det är lite svårt när jag jobbar osv, men det är bara att gilla läget, får ta igen det i sommar när jag har semester helt enkelt.


Sockerunge!

Tessan & David, saknar! <3

Lördag 14/2

Idag är det alla hjärtans dag! :) Ska spendera den med mia, bella och hanna, så det  blir mysigt. Om några timmar ska jag, mia och bella gå och handla sen ska vi bege oss till mig och laga gomiddag, så det blir myyyys. Gårdagen var trevlig, luleå basket vann med 2 pinnar mot sundsvall så det var nice, for hem efter matchen, gick på coop och köpte chirre, dipp och cola till mig och syrran, olikt att vi trycker, haha ;) Däckade vid halv 1 typ, var så jävla trött, jag fattar inte vart all min ork har tagit vägen, sjukt jobbigt är det och inte orka göra någonting efter jobbet. Imorgon ska jag försöka sova så länge jag kan, men har match på dagen och den ska jag och kolla på, vi möter bg så det blir kul och se. Nu är det inte länge kvar tills jag får börja träna och det känns underbart, men kommer typ inte hinna spela nå för säsongen är ju snart slut, så typiskt. Aja, det ska bli skönt och få börja röra på sig igen, känner mig som ett äckel när jag inte får träna, hoja. Ska käka lite daimglass nu, mumma :)

Ha en underbar alla hjärtans dag!


Fredag 13/2

Äntligen helg, så otroligt skönt! Sitter i stan hos carina och parvis just nu, är hundvakt åt oliver och victor, har varit på en långprommis med dom på isen, det var skönt men det blev rätt kallt! ;P Ska snart börja bege mig mot sun tan, hoppas dom har bytt rör nu, annars blir jag jävligt less! ;P Efter solningen ska jag ut med hundarna en sista sväng sen blir det käk på stan med ida mest troligt och sen ska vi på luleå basket, så det blir trevligt! efter matchen ska jag hem, erica ska sleepa hos mig så det blir myyyys! hon har dock blivit sjuk igen så jag hoppas jag inte blir smittad. Har inte planerat så mycket ihelgen, men det blir nog ice imorgonkväll och på söndag ska jag nog och kolla min match på hälsans. :)

Ska gå nu, men ha en trevlig helg! :)

Torsdag 12/2

Tjabba, tjena, hallå!
Sitter på kultan just nu och chillar, ska börja dra mig mot stan strax, ska möta upp mariamurra ;D Började jobba i tisdags efter min sjukskrivning och det har gått helt okej, känner mig dock fortfarande lite små hängig, men det blir bättre med tiden. Har varit dålig på att uppdatera men det är som sagt för att jag inte har någon dator hemma i min lägenhet. Gårdagen spenderade jag på jobbet, sen mötte jag upp bella, mia och johanna, vi gick och fika på kultan, drog hem efter någon timme och gjorde lite käk sen vilade jag ett tag, var helt jävla död och sen vid 11 kom danne och simon förbi, trevligt trevligt. Klev upp 06.00 imorse så det blev inte så mycket sömn för mig inatt, har varit enormt trött hela dagen men jag får skylla mig själv helt enkelt. ;P Ikväll får jag främmande, så det blir trevligt. 

Måste dra mig mot staden nu, men ha det så bra!

Puss & Kram :)  

Helg :)

Idag är det fredag och det var nyss måndag :O fan vad tiden går fort. Har varit dålig på att uppdatera bloggen men det är för att jag inte har någon dator i min lägenhet än. Har inte gjort så mycket i veckan, har tagit det ganska lugnt och vilat, umgåtts med lite folk osv :) nu är jag hos pappa men ska snart dra in till stan och käka med danne, det ska bli jävligt gott. Jag har ätit svin dåligt den senaste tiden men det känns mycket bättre i halsen nu, så det är skönt. På måndag går min sjukskrivning ut så då blir det jobb på tisdag :) Ihelgen blir det lugnt, imorgon ska jag och kolla basket med Jasna sen på kvällen får jag se vad som händer, har inte planerat någonting speciellt, jag tar allt som det kommer helt enkelt.

Ska gå och vara social med min syster innan jag drar! Men ha en trevlig helg :)

Tisdag 3/2

Tjabba! Kom precis hem till pappa, har varit på storheden och köpt köksmöbler, gardiner, blommor och massa grejer som man behöver, jag och mamma tog en paus och gick på max, hon käkade och jag gick och köpte barnmat för att jag inte kan äta vanlig mat än, sjukt jobbigt, men jag fick i mig litegrann iallafall men det var lite småskämigt och sitta där och käka barnmat, haha. Jag och mamma ska börja fara till mig nu med mina katter :)

Hare så gött allt folk!

 

Obeskrivlig smärta!

Jag har så otroligt ont i halsen, smärtan går inte att beskriva och det är grymt jobbigt för jag får inte i mig någon näring.
Är jätte svag och trött! Imorse fick jag i mig några skedar med fil innan jag och mamma for till lulebo och hämtade nycklarna till min lägenhet. Kom precis hem till pappa, jag och mamma har varit på on off så nu har jag köpt en ny tv :) ..
Ska fara tillbaka till lägenheten snart och fixa!

Ha det så bra :) pöss !

Söndag 1/2

Hello! gårdagen var helt okej, gjorde inte så mycket, såg körslaget med papi och erica sen blev det sängen. Vaknade vid 6 imorse av att jag hade så förbannat ont i halsen så då var det bara kliva upp och ta smärtstillande sen försöka somna om igen. Trodde faktist att jag skulle må bättre idag för igår mådde jag inge vidare men det är inge bättre, har svin ont i halsen, men tur att det finns smärtstillande som lindrar det värsta iallafall.

Idag har jag inte heller gjort så mycket, bara tagit det lugnt sen kom mami och hämta mig så for vi på storheden och köpte lite grejer till lägenheten, ska börja packa ner mina saker i flyttkartongerna nu. Imorgon blir det att flytta hela dagen och så ska jag och min kära mor och köpa en tv :) så det blir braao!

Ha en mysig söndagkväll, puss!


RSS 2.0