..

Jag finner inga ord, är så fruktansvärt ledsen just nu, och vad det beror på håller jag för mig själv. Trodde att saker och ting skulle börja gå åt rätt håll, men det ser inte ljust ut på den fronten. Men vad gör man, det är bara försöka stå ut och hoppas att det vänder en vacker dag! Men innerst inne så vill jag bara lägga mig ner och somna in ..  


TJUGOTREDJE JANUARI

Halloj!

Förra inlägget var inte speciellt posititvt, men livet är som en bergodalbana, vissa dagar är tyngre än andra, tyvärr ..

Aja, då var denna helg över och imorgon är det en ny vecka med nya möjligheter. Jag har bara tagit det lugnt denna helg, på fredagen efter jobbet var jag och käkade middag med Fernanda på mat & prat och sen på kvällen blev det bio med henne och Anders, vi såg svinalängorna, väldigt hemsk film men värd att se. Gårdagen spenderade jag med min kära far och AnnaCarin, vi var på stan en sväng på dagen och sen på kvällen blev det hockeyderby och käk på allstar och idag har jag bara legat i soffan typ, kollat film och sett solsidan, galet skönt att inte göra någonting ibland :)

Det är snart en vecka sedan min lillasyster flyttade till Nyköping och jag saknar henne så mycket. Om det är någon jag behöver just nu så är det hon och min stora syster. Jag känner mig så sjukt ensam, men vad gör man? Ni är mitt allt <3


JAG ÄLSKAR ER !


:(

Benen är som bly och jag har världens motvind. Men jag försöker kämpa på!


RSS 2.0