ARTONDE FEBRUARI

Då var den efterlängtade helgen här, och jag har ingenting inplanerat. Eller först var det tänkt att jag och min far skulle spendera hela helgen i Skellefteå, men det blev ändrade planer så nu ligger jag hemma i sängen. Har käkat pizza och bastat med mina kära föräldrar ikväll, så det har vart trevligt, inte så ofta det händer.

Och sen får jag se vad som händer resten av helgen, tar allt som det kommer helt enkelt. Har dock en önskan, att jag skulle få spendera helgen med mina älskade systrar som festar och har kuuul ikväll, men njeet, dom är alldeles för långt bort.

Nu ska jag återgå till face! Puss



Ta mig tillbaka till sol & vääärme ..


SEXTONDE FEBRUARI

Godkväll!

Då var denna onsdag över, skönt, två arbetsdagar kvar och sedan är det helg. Me like! Denna dag har gått sjukt fort, har jobbat och tränat, och nu sitter jag här, nyduschad och nyäten, tänkte lägga mig hyffsat tidigt ikväll men vi får dock se hur det kommer gå, brukar inte vara så bra på att komma i säng i tid. Aja, det har inte hänt så mycket mer i mitt liv, bara det vanliga.

Blev dock väldigt överraskad på alla <3 dag, en söt liten prick hade lämnat ett blombud i repan. Blev väldigt paff när jag insåg att dom verkligen var till mig.

Ska göra lite nytta nu! Puss

TRETTONDE FEBRUARI

Då var det söndag, igeeen! Helgerna går alldeles för fort och jag kan inte direkt påstå att jag är utvilad, jobbigt läge. Men imorgon är det en ny vecka med nya möjligheter, så då blir det jobb och träningar för hela slanten, och så ska jag försöka hinna umgås med lite vänner. Här kommer en summering av min helg: 

Fredagen bestod av jobb, frissan och sedan mötte jag upp Fenny på stan, vi var och fikade på mat och prat och sedan for jag, Fenny, Anders och Johan och spelade minigolf på golfgarden, sjukt kul, och sedan käkade vi pizza och kollade film, himla trevligt :)

Gårdagen var dock inte så händelserik, var hemma i princip hela dagen, fick finbesök av mammsen, annars chillade jag mest, förutom vid midnatt då jag drog på allstar och var social med några vänner.

Och idag har jag haft en pappa & dotter dag, vi har inte gjort någon nytta, bara legat och slappat i soffan, sett hockeyn och solsidan och käkat massa onyttigheter, men det får man göra när det är helg ;)



Här kommer några sköna låååtar:
 
More - Usher
I just had sex - Akon
The time - Black eyed peas
All of the lights - Kanye West
Stamp on the ground - Italobrothers
Hold it against me - Britney Spears
Higher - Travie McCoy, Taio Cruz
Baksmälla - Petter, September
Barbra Streisand - Duck Sauce
Follow me home - Killabite
Mikrofånkåt - September
Rockstar 101 - Rihanna
Raise your glass - Pink
Grenade - Bruno Mars
Hello - Martin Solveig
Firework - Katy Perry
Just a dream - Nelly
Only girl - Rihanna
S&M - Rihanna


RSS 2.0