Söndag 26/9

Då var det slutet på denna helg, och det går alltid lika fort, man hinner
knappt vila upp sig så är det en ny vecka. Fredagskvällen spenderade jag 
med Cilla och Erika och sen har jag bara chillat, sett hockeyn, 
promenerat och tränat, väldigt skööönt :)

Dagens planer:

- Löpträning i skogen
- Laga tacos till middag
- Chilla framför tvn




3 December bär det av till Thailand och jag lääängtar!


Phi Phi Island, Thailand ..


Yeeey!

I gårdagens program av Idol gick Björn viiiidare! Man kan inte vara annat
 än stolt över honom, våran underbart duktiga kusin. Men han är
verkligen värd detta och få visa vad han går för :)


Fredag 24/9

Nu är det äntligen helg, så skööönt :) Denna kväll ska jag spendera med min syster och kusin Cilla, vi ska självklart se idol och heja på Björn och sen kanske det blir lite spel, dom ska dricka vin och jag ska unna mig lite naturgodis :) Yummie!


Björn Nagander - The Anthem


Torsdag 23/9

Tjeeenis!

Har precis käkat middag, det blev stekt palt så nu är jag mätt och belåten. Om ett tag ska jag, sis och Belly gå ner och basta och efter det blir det idolmyyys :) Håller självklart tummarna för Björn!

Det är redan Torsdag, och jag kan inte mer än gilla det :) En jobb dag kvar sen är det helg, gud så skönt! Har känt mig väldigt hängig sen i Söndags men jag har jobbat iallafall, har en infektion i kroppen, börjar svettas direkt jag anstränger mig det minsta så jag har inte tränat på hela veckan. Jag måste faktist erkänna att det påverkar mig pyskiskt, jag blir så himla deppig när jag vet att jag inte kan träna, så jävla jobbigt. Vill typ gräva ner mig och vakna när jag känner mig pigg och glad. Men men, det är bara le och se glad ut!

Ska gå och packa ihop bastugrejerna nu, herrrå :)

Rihanna - Only girl


Sjukt bra låt :)


Lördag 18/9

Ikväll vankas det fest, är dock inte ett dugg sugen på att festa men det kanske vänder ;) Haha! Ska ta ett varmt skumbad om ett tag sen måste jag fixa käk och göra mig i ordning, sedan tar jag bussen till Sävast där min syster och Helle befinner sig. Det blir nog trevligt när man väl kommer igång :)

Hoppas ni får en toppen kväll! Pussis ;p


Jag & mina underbara systrar ♥


Äkta vänskap

En äkta vän är den som ser sorgen i dina ögon medan alla andra tror på ditt leende!


Äntligen helg!

Nu är det äntligen fredag och helg, det innebär att jag är ledig :D Har ett fullproppat schema hela helgen så det blir ingen slapphelg för mig direkt. Ikväll ska jag kolla idol och fixa lite med alla mina kläder men imorgon blir det avskedsfest för Micke och Helle plus att jag är kattvakt åt min kära arbetskamrat som är i Sthlm, så måste bege mig till Bergnäset och mata det lilla livet :) 

Denna vecka har gått så fruktansvärt fort, jag har bara jobbat, ätit, tränat och sovit. Har inte hunnit med något annat, och nästa vecka kommer det se likadant ut. Men det gör ingenting för snart drar jag till Thailand :D 

Ska tända lite ljus och lägga mig framför tvn och invänta idol och min kusin som är med :)



Björn Nagander - Mary Ann


RSS 2.0