26 JUNI

Godmorgon!

Jag vaknade för ett tag sen och har precis käkat frulle så nu är jag mätt och belåten. Gårdagen var hur mysig som helst, dagen började med jobb sen tog jag, mina systrar, Tessan och David en promenad till vallarna där vi var några timmar, vi åt midsommarmat och hade det riktigt trevligt, och vädret var toppen så det kunde inte bli bättre. Hoppas ni också hade en bra midsommarafton :) Nu har jag och Erika varit i Nyköping 1 vecka och det känns bra, men man saknar självklart familjen och vännerna, men det är bara nyttigt och få sakna allt där hemma för då uppskattar man det man har på ett helt annat sätt.

Ska gå och ta hand om mina sockertroll nu! Hoppas ni får en bra helg :)


Mosters sockertroll ♥


Örongodis








23 JUNI

Godkväll!

Det var ett tag sen jag uppdaterade sist men livet rullar på som vanligt. För tillfället befinner jag mig i Nyköping hos min kära bror och syster, jag och Erika ska jobba på ICA hela sommaren så vi kommer befinna oss här mesta dels. Denna vecka har vi jobbat och bara tagit det lugnt, vi har vart rätt slut i huvudet när vi kommit hem eftersom vi har haft upplärning men nu har man fått kläm på det mesta så det känns bra, men man lär sig nya saker hela tiden :) Vi är lediga imorgon och hela helgen så det känns underbart och på Måndag sätter allvaret igång men det blir roligt och få göra något nytt .. Måste gå och göra lite nytta nu och sen blir det sääängen :)

Puss & godnatt!

Det är inte lätt när det är svårt ..

Det är så sant som det är skrivet! Jag kan inte påstå att jag mår speciellt bra förtillfället men jag vet vad det beror på, men jag kan inte göra så mycket åt det. Jag behöver mina älskade systrar mer än allt just nu men den ena befinner sig i Alanya och den andra befinner sig i Nyköping, så det är bara att bita ihop och se glad ut.

Puuuh :(


RSS 2.0