Tisdag 31/3

Hola! Har precis sett klart "Den rätte för Rosing" och Hugo vann Lindas hjärta, det förvånar mig inte eftersom det har varit någonting mellan dom hela programmet typ. Jag är dock sjukt trött efter denna dag, har varit hängig/trött hela dagen :/
Idag har jag jobbat, jobbade över ett tag eftersom vi hade så mycket och göra sen gick jag och Ida på stan ett tag sen kom sis och då gick vi på sun tan och solade, alltid lika skönt men vill ha sommar nu så man kan ligga ute och sola istället för att gå och fixa en fejkbränna. Jag och Erica lagade tacos till middag och det var gött :) ikväll har vi legat i soffan och chillat och käkat lite snarra. Ska gå och packa väskan snart sen blir det sängen! Ska upp tidigt imorgon och jobba, sen efter jobbet blir det helex, ska gymma lite sen hem och käka sen har jag basketträning. :) Full rulle imorgon helt enkelt!

Ska drao! Ciao :)


Söndag 29/3

Den här helgen har jag spenderat med massa trevligt folk, kollat fotboll, tränat och bara chillat :) Kom precis hem, har varit på helex och gymmat, sen tog jag bussen till ericas jobb, käkade där med henne och nu sitter jag här hemma. Ska gå på en långprommis med Benz strax, är dock jävligt less på det här skit vädret, det var nyss vår och nu snöar det och är vitt överallt igen, det suuuuger :/ är så grymt less på vintern, vill ha SOMMAR nu.
 
Måste gå, byye :)


Godmorning!

Vaknade för ett tag sen, fattar inte hur jag kan vara såhär pigg nu? det är inte likt mig, haha. Aja, tänkte promenera in till stan, gå och sola och träna på helex men jag tar det imorgon istället. Min syster frågade om jag ska med på tunavallen och kolla fotboll kl 2 så jag gör det istället, var ett tag sen man var och kollade. Saknar fotbollen så jävla mycket, funderar som sagt på att börja spela igen men vi får se hur det blir med det. Ska käka frulle nu sen tar jag nog bussen till mami.
Det är underbart väder idag så ska försöka vara ute så mycket som möjligt :)

Pössss!


Beyoncé Knowles!

Jag är så grymt jävla avis på min kära syster som ska
till stockholm och se henne den 13:e Maj.


Äntligen!

Underbart med freeedag! :D Är grymt trött, som vanligt. Ska börja laga middag snart, det blir lax och klyftpotatis, det är så sjukt jävla gott. Har tvättstuga ikväll 19-22, så måste tvätta några maskiner sen ska jag till stan och möta upp Hanna och Maria, vi ska mest troligt på kafelino så det blir nice. Har inte planerat så mycket inför helgen men imorgon ska jag på helex och köra styrke/kondition sen ska jag gå och sola, sen får vi se vad som händer på kvällskvisten. Hoppas ni får en skön helg, hade varit underbart om det blir lika fint väder ihelgen som det har varit i veckan! Aja, ha det så bra :)

Puss & Kram!

Grattis mosters hjärta <3

Det är ingen vanlig dag för det är Tessans födelsedag, hurra, hurra, hurra!


Stor tjejen, 2 år idag :)

Helg imorgon! :)

Fan vad skönt det ska bli med helg imorgon efter den här tunga veckan, har haft så sjukt mycket på jobbet och nästa vecka har vi ännu mer, men det är bra! ;D kom hem för ett litet tag sen, har jobbat och varit och solat på sun tan, dom har bytt rör i måndags så det var grymt skönt. Har basketträning ikväll, ska bli skönt och få lira lite boll, var ett tag sen sist, har varit så trött och hängig så jag har inte haft någon ork att träna. :/ Aja, ska gå och laga middag nu! Ciaao :)



Onsdag 25/3

Den här dagen har gått sjukt fort, har jobbat som vanligt sen gick jag på helex och gymmade, relaxade ett tag efteråt sen tog jag bussen hem. Har hunnit laga mat, dammsuga och diskat så nu är jag rätt trött. Det är dock inte så ovanligt att jag är trött, är sjukt less på att vänta på dom där jävla provsvaren. Aja, orkar inte blogga, ska äta lite kvällsfika sen sova! :)

Pösss!

Måndag 23/3

Gokväll! Kom hem från kvantum för ett litet tag sen, var och handlade med mia och sandra och innan det var det häng hos mia med bells :D dom drar till spanien imorgon med fotbolls och jag är grymt avis, fyfan alltså. Jag vill också fara till värmen, det har varit svin kallt idag så jag hade inte tackat nej till och få fara utomlands, vintern suuuuger! Dom senaste dagarna har det varit riktigt vår väder men idag så började det snöa helt plötsligt, fett less!!! Imorgon ska jag jobba sen blir det gymma, får se vad jag hittar på senare! :D ska se spårlöst nu, ciaao! 

  
 

Söndag 22/3

Jahapp, då var helgen redan slut! Imorgon är det måndag och då blir det jobb, efter jobbet ska jag vara hundvakt och sen blir det helex. Det ska bli så otroligt skönt och få komma igång nu, är sjukt pepp :) har skrivit mitt träningsschema så det blir lite allt möjligt, ska gymma, simma, köra lite olika pass + basket. Synd att sis är sjuk, annars skulle hon ha hängt med och gymma imorgon. Aja, ska börja röra mig mot sängen snart, är sjukt trött och ska upp klockan 6 så det är dags att lägga sig snart om jag ska orka imorgon.

Sov så gott allt folk! :)

Vår känslor!

Åh, vad underbart väder det har varit idag. Man blir så mycket gladare när solen skiner :) Just nu är jag hundvakt i stan åt Oliver, ska gå ut med han på ett tag sen ska jag hem, funderar på att dra på max och käka för allt jag har hemma är i frysen, hade varit gott med lax men den är ju stenfrusen så jag gör nog den imorgon istället tror jag. Aja, ikväll kommer mia och gänget till mig, det blir kladdkaksmys :D aja, ska drao! Pöss

Sisters <3


snyggare systrar får man söka efter ;)

..

Sitter och kollar efter en ny ipod men är inte så sugen på att köpa en helt ny eftersom min ipod blev snodd, den kostade över 2000 kr för att jag tog försäkring på den men den blev ju snodd och då gällde det inte såklart. Sjukt jävla less, måste köpa en ny! Hör gärna av dig om du vet någon som säljer en "ipod nano 4gb" ..  


UTMANING

Fyra tv program jag brukar se:
Den rätte för rosing
Du är vad du äter
Paradise hotel
Lyxfällan


Fyra saker jag gjorde i går:

jobbade
käkade tacos
spelade alias
fikade på roya

Fyra saker jag längtar till:
att bli helt frisk
fara utomlands
sommaren
semester

Fyra saker som står på min önskelista:
ett körkort
en helt ny garderob
pengar
resa runt

Fyra saker jag avskyr: 
att vara sjuk
när man har motgångar
att inte ha körkort
små äckliga kryp

Fyra saker jag tycker om att göra:
träna
mysa
festa
umgås

Fyra saker jag åt i går:
köttfärs
grönsaker
chips
snarra

Välj fyra personer som skall göra detta testet:
Carin
Linda

Olivia
Empz



Lördag 21/3

Hellu! :) Idag har jag inte gjort ett skit, vaknade vid ett och har bara suttit vid datorn, legat i sängen och myst med mina kissar och sovit. Ikväll hade jag tänkt vara med mjölkuddsbrudarna, festa på mjölkis sen kafelino men jag är så jävla hängig så jag orkar verkligen inte fara någonstans så jag ska bara vara hemma, fenny kommer hit, vi ska gå och köpa nå gött och bara mysa och kolla tv. Känner att jag måste vila upp mig nu för vi har så otroligt mycket på jobbet den här veckan så jag kan verkligen inte vara sjuk. Hoppas jag får provsvaren från vårdcentralen snart så jag kan få veta om jag har nå skit i kroppen eller har brist på nå, är grymt less på att ligga hemma och inte orkar umgås med vännerna osv.
Aja, det blir nog bra i slutändan :) orkar inte skriva nåmer, pusshej!

Beyonce - Halo


Så jävla bra låt! :)

Bilder från Lördag 14/3 ..

 
 
 
 
  


Helg! :)

Så sjukt skönt med helg, det blev dock bara 2 dagars jobb för mig eftersom jag var sjuk tisdag, onsdag och torsdag. Känner mig mycket piggare nu så det är skönt, hoppas jag blir helt frisk till veckan för då ska jag börja träna på helex :) Idag har jag hunnit med en hel del, jobbade till halv 2, tog en runda på stan, köpte en ny parfym för min lacoste och alla andra är typ slut, det blev bruno banani, jag älskar den, det är helt sjukt ;) jaja, sen for jag hem, mötte upp simon vid coop, handlade sen gick vi till mig och började göra tacos, danne kom just innan 7 och då började vi käka, enormt gott var det. Efter 8 kom hanna och company och hämtade mig, simon och danyboy drog på någon fest, dom skulle på cleo men jag drog med hanna och gänget till thomas och spelade alias, det var trevligt sen drog jag vidare på roya med mia, bella, sara ef och emil, drack the och chillade. Ska lägga mig snart, sitter och käkar chirre och dricker cola för tillfället, fett gott. Imorgon blir det häng med brudarna, kanske ska och kolla fotboll på tunavallen eller så blir det fika på storheden på dagen och sen på kvällen blir det kafelino, så det blir nice! :D Söndag blir det bara chillhäng, kanske tar mig en promenad eller så, vi får la se.

Hoppas ni får en trevlig helg, för det ska jag ha! :)

Gokväll :)

Kom precis in genom dörren, har varit och solat och köpt snarra på hemmakväll :) Jag tog en prommis till stan och sen hem efter solningen och det var underbart, har ju bara legat hemma dom senaste dagarna när jag varit sjuk så jag behövde friskluft. Är rätt trött just nu men det är inte så konstigt eftersom jag har städat hela dagen typ, men skönt att det är bortgjort. Idag har jag hunnit med att:

-  rensa garderoben
- storstäda hela lägenheten
- tvätta
- diska
- promenera
- sola

Ska ta mig en dusch nu sen blir det sängen, ska jobba imorgon så måste upp tidigt! Byyye :)


Torsdag 19/3

Hellu! ;D nu är jag äntligen klar med storstädningen och tvättningen, skönt och ha fått det bortgjort. Har precis käkat middag och tänkte ta på mig lite varmare kläder och promenera in till stan och gå och sola sen köpa lite snarra på hemmakväll! Min syster kanske kommer och myser med mig ikväll om hon nu inte drar till boden ;) aja, imorgon blir det jobb, sen blir det stan med bella och mot kvällskvisten blir det middag med danyboy och simon sen ska jag iväg till stan och vara med hanna och gänget så har fullsmockat schema för morgondagen. På lördag har jag inte planerat in nå än, men det blir häng med brudarna iallafall! Ska gå och bädda rent i sängen nu innan jag ska börja promenixa mot stan.

Pusss!

Ett gott skratt förlänger livet :)



Idrottsgalan 2009 :)

I en annan del av köping :)
 
Robert Gustafsson på skansen 1997 :)

SLUTSPELAT FÖR PLANNJA BASKET!

Igår tog säsongen slut för Plannja, dom förlorade den 3:e kvartsfinalen mot Uppsala med 84-78. Det var synd att dom åkte ut så tidigt ur slutspelet men man kan ju inte alltid vinna, så är det ju ;) Men vi får hålla tummarna att det går lite bättre för Luleå Basket.



Onsdag 18/3

Halloj! Det blev inge jobb för mig idag och det blir det inte imorgon heller, jag har mest troligt fått influensa, helvete vad less jag är. Jag har varit sjuk och hängig den senaste tiden, trodde verkligen att jag skulle börja piggna till efter operationen men det har bara gått neråt. :( Jag som hade tid på helex idag och skulle fixa mitt gym kort, men nae, så jävla likt att jag är sjuk och inte orkar ett piss. I natt har jag sovit ca 14 timmar och inte fan känner jag mig nå piggare, mina ögon faller typ ihop hela tiden. Aja, ska gå och mysa med mina kissar nu!

Ciao :)

Jag avlider!

Fan vad ont jag har i hela kroppen, det känns som att mitt huvud ska sprängas
när som helst så jag ska gå och sova nu med mina älsklingar! Godnatt ;-*


Sjuk! :/

Det blev inge jobb för mig idag, vaknade och var helt slut, orkade knappt gå för att jag var så hängig men jag tog mig till vårdcentralen iallafall och sen gick jag hem och la mig och vaknade efter 3, kollade tv typ 30 min sen gick jag och la mig igen och nu har jag precis vaknat. Jag hatar att vara sjuk, det är fan det jobbigaste som finns! :/ Ska ta någonting i magen nu, har inte ätit någonting på hela dagen. Sen ska jag kolla "den rätte för rosing" :)



Måndag 16/3

Måndag, det innebär att det är en ny vecka med nya möjligheter. Varför går tiden så jävla fort? jag hinner inte med, har mycket planerat som jag ska hinna med men hinner fan inte ens göra hälften. Aja, idag har jag inte gjort någonting, jobbade till 2 sen for jag hem och tänkte ta en powernap men somnade och sov nästan 3 timmar, är så sjukt trött. Sen kom min kära mor och meg och hälsa på, vi fikade osv, det var trevligt. Sen for dom hem och jag har betalat massa räkningar och diskat. Börjar inte förrän kl 10 imorgon, ska vara på vårdcentralen och ta blodprover halv 9, så det blir en ganska kort dag för mig men det blir skönt, sen ska jag och pappa på storheden och handla och sen far jag till till han och käkar :) nåja, ska gå och lägga mig nu, godnatt!

Så sant!

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag. Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång. Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar. Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom. Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar. Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka. Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova. Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner. Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig. Vänta på honom som säger till alla sina vänner: "Det är hon.."


Söndag 15/3

Gårdagen var super, var hos hanna och fixade mig sen drog vi till gutte där det var massa trevligt folk :) vid 12 drog vi in på ice och där var det också rätt kul, har endel minnesluckor för jag och hanabanana fick i oss lite för mycket alkohol, haha. Vi hade sjukt roligt iallafall och det är ju huvudsaken ;) Är rätt trött nu, har inte sovit så mycket i natt så det blir en tidig kväll för mig. Kom hem från Boden för 1 timme sen typ, danne och simon kom och hämtade mig på loet så jag slapp ta en buss, väldigt snällt av dom. 

Imorgon är det måndag och då blir det jobb som vanligt, när jag har slutat ska jag gå förbi helex och fixa med mitt träningskort så jag kan börja träna där igen. Fyfan vad skönt det ska bli och få komma igång igen, vill bara komma i form och börja må sådär bra som jag gör när jag tränar.  

Ska dra nu, men ha en mysig söndagkväll :) pöss!


jag, summer 07


Lördag 14/3

Hello! Fyfan vad trött jag är nu, kom hem från skogen för ett litet tag sen, har varit ute och skottat snö och lastat björkar på ett släp i 6 timmar, känner mig enormt duktig. ;) Måste gå och duscha nu, luktar så jävla mycket bensin från skotern + grillrök. Vid 6 tar jag bussen till Boden, ska till Hanna och fixa mig åde innan vi drar vidare, så det blir nice. Hoppas ni får en trevlig schlager kväll för det ska jag ha!

Puss & Kram <3

Lene Marlin - A place nearby


Äntligen helg!

Åh, fyfan vad skönt med helg. Efter jobbet gick jag på willys och handlade lite mat sen tog jag bussen hem, duschade sen kom hanna och vi började laga middag, det blev lax med klyftpotatis + tzatsiki sås, det var sjukt gott. :) Efter maten fixade jag mig och sen tog vi bussen in till stan, mötte upp min kära syster, frida, gutte och guttes kompis på pontus sen blev det plannja, jag och hanna såg aldrig klart matchen för då hade vi aldrig hunnit gå och köpa snarra på hemmakväll så vi missa dom sista fem minuterna och det var då det var mest spännande såklart, plannja förlorade med 1 ynka poäng mot uppsala så det sög ju. Nu sitter jag hemma i läggan och myser, har tänt ljus och käkar godis. Jag har lite ändrade planer inför morgondagen, det blir boden imorgonkväll, ska till gutte på fest med min syster och hanna ska också med, så det blir niiiice! sover över hos hanna så behöver inte fixa skjuts hem eller så, sjukt skönt och slippa tänka på det men kul ska jag då fanimej ha.

Orkar inte blogga mer, pusshej!

Förlust!

Kvällens match mellan Frölunda-Luleå slutade 1-0 så nu har Luleå åkt ur
slutspelet. Bittert men det är bara gilla läget och se framemot nästa
säsong, vi får hålla tummarna att det går bättre då. :)


Torsdag 12/3

Kom hem för ett tag sen, efter jobbet tog jag en runda på stan, hittade mig en axelremsväska, sockar, snoddar, klämmor och ljus. Det var ett tag sen jag shoppade faktist så det var kul och spendera lite pengar :) haha, får lönen imorgon så det blir niiiice. Äntligen torsdag, har endel saker att göra idag, ska börja städa läggan nu sen ska jag ta en prommis till coop och handla, måste fylla upp mitt tomma kylskåp. Ikväll blir det att se hockey, hoppas luleå är fett taggade, tror det kommer bli en riktigt grisig match faktist, det lär ju bli jävligt mycket slaggis efter gårdagens match iallafall. 

Imorgon ska jag jobba som vanligt, sen ska jag och hanna hem till mig och göra mysmiddag sen blir det plannja! 
Har planerat endel ihelgen, på lördag ska jag till skogen och jobba med min morbror sen på kvällen får jag se vad som händer, jobbet ska på all star så jag kanske far dit och umgås med dom eller så gör jag lite mys hemma och köper nå gott och ser schlager finalen. På söndag ska jag vara med Linn, var ett bra tag sen sist så vi har rätt mycket att snacka om ;) Min helg kommer bli riktigt lugn iallafall men det behöver jag, har jobbat rätt mycket i veckan och sovit alldeles för lite så det blir skönt och bara få vila upp kroppen.


syskonkärlek <3

Onsdag 11/3

Kom precis hem från jobbet, har jobbat från 10-19 idag så är ganska trött nu. Ska berätta lite om gårdagen :) Jobbade till halv 2 sen slutade jag, for med mami till on off och hämta min nya tv sen for vi hem till mig och lämnade den och sen fick jag stressa till jobbet, vi gick och käka på waldorf sen blev det bio, män som hatar kvinnor, den var rätt bra så den rekomenderar jag att ni ska se. Tog bussen hem efter filmen, var fett trött men piggnade till när jag kom hem och sen efter 11 kom daniel så jag var social med han ett tag sen blev det sängen, somnade typ halv 2 men hade sovmorgon till 10 så det var skönt men var ändå tvungen att kliva upp halv 8 för att jag skulle till vårdcentralen kvart i 9, skulle ta prover men det blir på tisdag istället.

Ska kolla hockeyn nu, Frölunda - Luleå, Luleå ligger dock under med 3-0 i första perioden så det ser inte så ljust ut! ;P

Tisdag 10/3

tjenis! har äntligen fått internet till min lägenhet, fett nöjd tjej! ;D sitter och chillar just nu och lyssnar på skaburbian, mamma kommer och hämtar mig snart, då ska vi på on off och hämta ut en ny platt tv, min samsung var lite knas så får en ny och sen när jag kommer hem måste jag fixa mig sen ska jag till jobbet och möta upp min chef, ylva och ann-louise, vi ska på waldorf och käka sen ska vi på bio, vi ska se "män som hatar kvinnor". Har bara fått höra positivt om den så hoppas den är bra :) Efter bion ska jag hem och bara ta det lugnt och mysa med mina kissar, ska lägga mig tidigt för jag har blivit förkyld och känner mig fortfarande hängig. Aja, ha en trevlig kväll! :)



 

:(

Gråt dina tårar, dom kommer ändå torka såren läker bit för bit, ta tag och orka!


Pussycat Dolls - I hate this part


Tidsfördriv:

1. Vad heter du? Emilia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elak
3. Flicknamn: Emelie
4. Pojknamn: Elias
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: Ek
7. Klädesplagg: Elvine (märke)
8. Mat: Exotiskt
9. Sak i badrummet: Element
10. Plats/stad: Eskilstuna
11. En orsak att vara sen: En dålig dag
12. Något man skriker: EEEAAH EEEAH ÅÅÅ (skaburbian)
13. Film: En shopaholics bekännelser
14. Något man dricker: Engelsk öl
15. Band: Europe
16. Djur: Elefant
17. Gatunamn: Edeforsgatan
18. Bil: Escort
19. Sång: Everytime we touch
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Elchocken

Torsdag 5/3

Helg imorgon, underbart! Idag har jag legat hemma hela dagen, var så hängig imorse så det blev inge jobb för mig och det
blir inge jobb imorgon heller, ska vila upp mig så jag orkar jobba på måndag för då kommer alla skouppackare så då blir det full rulle. Har känt mig hängig hela veckan så måste försöka sova bort skiten jag har i kroppen. Är hos min kära far nu men ska börja fara hem på ett tag, erica är och jobbar, hon slutar halv 9 så då ska jag gå och möta henne sen ska hon sova hos mig, det blir myyys. Har lite planer för helgen! Imorgon ska jag försöka sova så mycket som möjligt sen på kvällen ska jag till tina, hon ska ha födelsedagsfika åde för hon fyller 19 den 15 mars och sen blir det utgång för dom som vill men då ska jag nog fara hem och chilla tänkte jag sen på lördag kanske faster och stig kommer förbi och hälsar på och sen på eftermiddagen/kvällen ska jag till elin, hon har fyllt år förra veckan så hon skulle typ ha middag. Jag får se vad som händer på söndag, det blir nog bara att chilla och sen på kvällen ska jag till pontus och kolla våran sista seriematch i div 2 mot sunderbyn. Tänkte gå och vara lite social med pappsen nu men ni får ha det så bra och ha en trevlig helg :)

Puss & Kram !


Tisdag 3/3

Tjabba, tjena, hallå! Kom precis hem till mamma, hon lagar käk och jag sitter här och chillar. På ett tag ska jag och tina dra in till stan, vi ska på plannja ;D Har jobbat idag som vanligt och det gick bra sen var jag och fikade på mat & prat med doris, mycket trevligt. Fyndade en klocka till köket och en sjal så jag är nöjd! Efter plannja ska jag hem och sova eftersom jag måste upp så förbannat tidigt :/ erica och elin ska till hertsön på någon fest ikväll så dom ska komma till mig och slagga, är grymt avis på alla som har lov och får sova ut. ;P 

Jag tänkte skriva en sumering om helgen som har varit! 

I fredags jobbade jag sen kom sanna, mia, bella och soffe till mig, vi lagade middag, det blev kycklingsallad med vitlöksbröd och det var grymt gott :) sen lyssnade vi på musik och förfestade lite smått sen efter 11 drog vi in till kafelino.
Det var fett lång kö så jag var nära på att dra men mia tvingade mig att stanna så vi kom in ganska fort ;) efter kafelino blev det efterfest hos thomas sen gick jag hem med simon typ 3, det var svin kallt, hade nylonstrumpor och pums men ska man vara fin så får man lida pin. 

I lördags gjorde jag inte så mycket, sanna kom förbi en sväng sen drog jag in till stan, skulle vara hundvakt ett tag åt oliver och vicke så jag gick ut med dom på isen sen drog jag hem, kollade melodifestivalen sen gick jag och la mig, var så jävla trött efter gårdagen för jag var uppe 23 timmar så det var inte så konstigt ;P 

På söndag jobbade jag från 14-18 sen gick jag och handla lite, mötte danne sen gick vi hem till mig och lagade middag! :) det blev lax, klyftpotatis och tsatsiki sås, det är så jävla gott men jag tyckte laxen smakade konstigt så åt inte så mycket av den.. 

Hade tänkt lägga upp lite bilder från helgen men har inge internet hos mig just nu så det får bli om några dagar när jag har fått det. Ska gå och käka nu, ha en mysig kväll :)
 

Jag & Tina, Luleåkalaset 08 ..


Bruno Banani !


Fan vad jag älskar den här parfymen!

Fett less!

Hade precis skrivit ett svin långt inlägg om helgen osv och så försvann det självklart, pallar inte skriva ett nytt så byyye!


RSS 2.0