Nu är det fredagsmyyyys :)

Godkväll!

Redan slutet på denna veckan, det har gått så himla fort men det gillas starkt :) Jag vaknade precis efter en powernap och sitter nu och inväntar Frida. Vi ska gå på coop och köpa nå gott sen blir det förmodligen att se hockeyn, Kanada-Finland. Riktigt tråkigt att Sverige åkte ut i kvarten, men det kan ju inte alltid gå vägen, så är det ju.

Imorgon är det lördag, då blir det en snabbsväng på stan och köpa ett par nya skor sen beger jag mig till pappsen där det blir middag med lite nära och kära och efter det blir det att dra sig vidare mot Boden och farmen :) Me like!

Hoppas ni får en toppen helg för det ska jag ha ;) Pusss!


Tisdag 23/2

Precis hemkommen från stan, har varit på plannja med Tina, dom mötte Gothia och vann med 29 pinnar :) Den här dagen har bara rusat iväg, efter jobbet gick jag till pappsen och umgicks med han ett tag sen bjöd han mig på käk innan basketen. Måste ta tag i disken nu sen ska jag gå och lägga mig och läsa lite av "Elsas mode" innan john blund kommer på besök :)

Pusss!  


Söndag 21/2

Då var det slutet på denna helg, tråkigt att det alltid går så himla fort, man hinner ju inte göra någonting typ. Kom ut från duschen för ett litet tag sen och har precis käkat frulle, ska snart ta på mig och börja fixa mig sen ska jag ner på stan och fika med Danyboy :) Senare på eftermiddagen blir det mest troligt att fara till sunderby sjukhus och hälsa på min älskade faster som har opererat knät.

Måste gå och göra lite nytta nu, ciaaaaaao! :)


Jason Derulo - In my head


Grymt bra låt :)


Jag fryyyyser!

Det är galet kallt i min lägenhet och det gör ju inte saken bättre att det är -25 ute. Brrr! Jag vill ha sommar, helst nyss. Aja, våren börjar ju närma sig så jag ska inte klaga :) Gårdagen var myspys och Sverige vann med 4-2, dock så blev det en tidig kväll för min del, jag gick och la mig innan tolv men det behövdes kan jag lova. Känner mig väldigt utvilad idag så det är skönt :) Ikväll blir det häng i stan igen, jag och syrran ska basta och ha myskväll, me liiiike.

Ska gå och laga lite mat nu, pusss! :)



Vad är det för en dag?


Det är ingen vanlig dag för det är Bellas födelsedag, hurra hurra hurra! :)



Grattis gumman, hoppas du får en underbar dag <3


Äntligen helg!

Gud så skönt med helg och två lediga dagar. Jag är helt slut i både kropp och knopp så min helg kommer bli riktigt lugn och skön. Har jobbat idag som vanligt sen gick jag ner till gymmet och körde intervallträning på löpbandet, galet jobbigt men ruskigt skönt efteråt och nu sitter jag i stan hos pappsen och väntar på att kycklingen ska bli klar. Ska spendera kvällen med Erica och Olivia, vi ska se hockeyn (Sverige-Vitryssland) och äta massa onyttigheter, men det är helg nu så då får man unna sig ;)

Hoppas ni får en toppen helg!



We are the world


Den här låten berör en verkligen ..


Onsdag 17/2

Tjenis!

Helgen närmar sig och jag längtar, känner mig så sjukt trött och sliten i kroppen så det ska bli underbart med en vilohelg. Kom hem från jobbet för ett litet tag sen och nu ska jag bege mig till gymmet :) Blir hårdträning med sis sen blir det käk på stan.

Måste gå till bussen nu, ciiiao! :)



Fet-tisdag!

Idag är det fet-tisdag, det innebär att dom flesta käkar semlor, jag är fan udda för jag tycker verkligen inte om det :p Usch, fy och blä! Aja, min dag har rullat på som vanligt, jag har jobbat sen for jag hem, tänkte ta en powernap men det slutade med att jag vaknade upp efter ca två timmar, inte så jävla lyckat. Börjar jobba innan sju imorgon så jag hoppas att jag kommer somna i tid iallafall. Jag och Erica kom in för ett tag sen efter en långprommis runt staun, det var rätt kyligt men så sjukt skönt efteråt ..  

Helgen som var bestod av utgång, basket, promenad i det underbara vädret och mys med tjejerna :) Riktigt härlig helg! Ska mysa med min kära syster nu innan john blund kommer på besök! Pussss :)



Forever & ever <3


Olympiska spelen

Nu har dom olympiska spelen i Vancouver äntligen börjat :) Invigningen
börjar 03.00 inatt, sjukt sent men det är ju pga. tidsskillnaden. Aja, vi
får hålla tummarna på att det kommer gå bra för Sverige :)

 




Trött, tröttare, tröttast ..

Godkväll!

Jag kom precis in efter en långprommis med Benz, det var riktigt skönt men kyyyligt. Tänkte dricka lite té nu så jag blir lite varm :) Är galet trött efter den här dagen men jag känner mig rätt nöjd ändå, har hunnit med en hel del. Började dagen med jobb, sen tog jag mitt pick och pack och gick på inpuls och körde styrke. Sedan när jag kom hem så var jag sjukt sugen på att ta en powernap men jag bestämde mig för att laga middag och sedan ta en långprommis med Benz, och så blev det.

Imorgon är det helg och det känns underbart. Morgondagen kommer bestå av jobb, fix sen feeest! Känner mig ovanligt pepp faktist och det är bara POSITIVT :) Annars så blir det väldigt lugnt, ska bara träna och mysa på. Men hoppas ni får en underbar helg!

Pusss :)

Tidsfördriv:

Var är dina syskon just nu? Jimmy jobbar, Mia är hemma med barnen och Erica är hemma.
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov!
Vad är det första du gör på morgonen? Kollar mobilen.
Hur svarar du i hemtelefonen? "Hej, det är Emilia!"
Hur svarar du i mobiltelefonen? Det beror på vem som ringer.
Vem ringde du senast? Hanna.
Hur mycket pengar har du? Så jag klarar mig!
Senast kramat och när? I lördags.
Antal timmar sömn inatt? 4 typ.
Vem sov du hos senast? Papi
Vem sov hos dig senast? Erica
Vem vet mest om dig? Min syster Erica :)
Vem vet du mest om? Erica :)
Vad ser du fram emot? Sommaren!
Vad vill du ha just nu? Värme tack.
Vem längtar du mest efter? Big sis.
Vem stör du dig på? Ingen jag kommer på just nu.
Vem vill du sova bredvid inatt? Deru ;)
Vilken buss åker du oftast? 6 eller 9.
Vilken årstid är det nu? Vinter, brrr!
Anser du dig själv snygg? Njaa.
Har du varit kär? Jo.
Är du en bra partner? Ja, det hoppas jag :)
Har någon varit otrogen mot dig? Inte vad jag vet iallafall.
Har någon varit otrogen mot någon, med dig? Nej.
Har du varit otrogen? Nej och det kommer aldrig hända.
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Uppraggad.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja :)
Vad åt du senast? Rödingfile med bulgur.
Är du polare med grannarna? Yes.
Har du varit på ett party? Oh yes :)

Jakten på lycka


Jag har precis sett denna film och den var riktigt bra.
Jag rekomenderar den verkligen till dom som inte har sett den :)


Chillidill

Hellu!

Sitter och lyssnar på musik och pratar med Carin på msn just nu :) Tänkte gå och lägga mig strax så jag är utvilad till imorgon men jag kommer väl hamna i säng efter 11 tiden som vanligt. Aja, sista arbetsdagen imorgon sen är jag ledig fredag men då ska jag jobba på lördag. Helgen kommer iallafall bli riktigt lugn för min del, det blir tacos och filmkväll hemma hos mig på fredag med sis, Linn och Ida och sen på lördag blir det jobb som sagt och på kvällen blir det nog rätt lugnt och söndagen ska jag spendera på gymmet och så ska jag umgås med Linn Seger. Det var sjukt länge sen vi umgicks så det ska bli kul :) 

Jag känner mig väldigt förvirrad just nu, vet varken in eller ut ..


 

RSS 2.0